golf 7 ' lerin yakıt kapakları çok kalitesiz olmuş ya. Benimki de kilitlediği yer düz ama öbür tarafı çıkıntılı duruyor. Birisi parmağını taksa çekse kırar.arkadaşlar 2013 model golf 7 sahibiyim yakıt depo kapağım kapıları kilitlesemde kilitlemesemde her zaman açık vaziyette acaba sorun nedir kodlama ile duzeltilebilir mi dısarı parketsem depoyu bosaltacaklar
Araç kilitli iken birisi dokunmuş olabilir kapağa, bazen yandaki araçtan inenler yaslandığında da olabiliyor. Trafikte böyle 2 golfte rastladım, sürücülerini uyarmıştımbenim de bazen arabanın kilidini açtığımda depo kapağı da dışarı atıyor . çözümü bilen var mı ?
Araç kaç model..? usta parça için ne kadar dedi..?Arkadaşlar merhaba 2 ay önce depo kılıyım bozulmuştu ustam tamir etti sorunsuz çalışıyordu artık çalışmıyor usta yenisi takicaz dedi sizin önereceğiniz yer var mi alan arkadaslar var mi.tesekkurler
2 sene önce serivste garantiden değiştirdim., o zamanki parça fiyatı 280 tl. idi. şuan ki net fiyatı bilmiyorum ama yaklaşık 400 desek., aracınız 7 yaşında dolayısıyla serviste değiştirseniz (yedek parça ve işçilikte) %30 zubizu indirimi uygulanır parça 280 tl.ye gelmiş olur.,@forzaGilles 2014 tsı 1.2 yeni alman lazım dedi.fiyat vermedi hepsi burada 200 civari