golf 7 ' lerin yakıt kapakları çok kalitesiz olmuş ya. Benimki de kilitlediği yer düz ama öbür tarafı çıkıntılı duruyor. Birisi parmağını taksa çekse kırar.arkadaşlar 2013 model golf 7 sahibiyim yakıt depo kapağım kapıları kilitlesemde kilitlemesemde her zaman açık vaziyette acaba sorun nedir kodlama ile duzeltilebilir mi dısarı parketsem depoyu bosaltacaklar![]()
Araç kilitli iken birisi dokunmuş olabilir kapağa, bazen yandaki araçtan inenler yaslandığında da olabiliyor. Trafikte böyle 2 golfte rastladım, sürücülerini uyarmıştımbenim de bazen arabanın kilidini açtığımda depo kapağı da dışarı atıyor . çözümü bilen var mı ?
Araç kaç model..? usta parça için ne kadar dedi..?Arkadaşlar merhaba 2 ay önce depo kılıyım bozulmuştu ustam tamir etti sorunsuz çalışıyordu artık çalışmıyor usta yenisi takicaz dedi sizin önereceğiniz yer var mi alan arkadaslar var mi.tesekkurler
2 sene önce serivste garantiden değiştirdim., o zamanki parça fiyatı 280 tl. idi. şuan ki net fiyatı bilmiyorum ama yaklaşık 400 desek., aracınız 7 yaşında dolayısıyla serviste değiştirseniz (yedek parça ve işçilikte) %30 zubizu indirimi uygulanır parça 280 tl.ye gelmiş olur.,@forzaGilles 2014 tsı 1.2 yeni alman lazım dedi.fiyat vermedi hepsi burada 200 civari