- İsim
- Göktuğ D.
Hocam köy gibi yerlerde satıcılarda oluyor ama istanbulda bulmak zor. Ben trabzon'da kendim toplamıştım. akma falan yapmadı hiç.jajaja dedi:@yusuf hocam ben çam kokusuna bayılırım.
bu çırayı nerden buluruz ? koltuğun altına mı koyacağız demiştiniz ? akma vs falan yapar mı ? şu anki aracıma alıp deneyeyim, memnun kalırsam golf'ede alırız.
öneriniz için teşekkürler. başlık süper olmuş.
Poşeti üstünde mi? Hocam poşeti atacaksınızmaniax dedi:@gdervisoglu
hocam ben bunun çam ağacı kokusu olanını esime, ocean olanını da kendime aldım ama hiç kokmuyo neredeysepoşetten tamamen çıkarsam mi?
gdervisoglu dedi:Poşeti üstünde mi? Hocam poşeti atacaksınız@gdervisoglu
hocam ben bunun çam ağacı kokusu olanını esime, ocean olanını da kendime aldım ama hiç kokmuyo neredeysepoşetten tamamen çıkarsam mi?
![]()
8D Haklısınız şimdi fark ettim, benim ki ondan mı çabuk bitiyormuşmaniax dedi:Poşeti üstünde mi? Hocam poşeti atacaksınız@gdervisoglu
![]()
üzerinde 1.hafta 1 cm 2.hafta 2 cm çıkarın diye giden bi liste var. bana da saçma geldi o. azcık açmıştım o yüzden. tamamen de kapalı değil canım s=s17
Her sene aracı mı değiştirelim hocam ne diyorsunuzsilvershadow dedi:Sıfır araç kokusunu tek geçerim..
Onun da kokusu satılıyor diye hatırlıyorum.yusuf dedi:Her sene aracı mı değiştirelim hocam ne diyorsunuzSıfır araç kokusunu tek geçerim..![]()
Umut dedi:Onun da kokusu satılıyor diye hatırlıyorum.Her sene aracı mı değiştirelim hocam ne diyorsunuzSıfır araç kokusunu tek geçerim..![]()
![]()