@yusuf böyle bir olayla uğraşmak, başlatmak, geliştirmek gerçekten tamamen aşk ister. Bu mecburiyetle ya da olması gerekiyor diye yapılabilecek bir şey değil. Sizi tebrik ediyorum aşk ve emeğiniz için.
@silvershadow Pazardan karpuz kavun örneğinize hayran kaldım. Neden mi? Golf 7 kasa çıkalı 3 Koca Yıl olmuş! Binlerce satmış, kimisi opsiyonlu kimisi düz almış. Ama satış temsilcileri hiç bir halt öğrenmemeye ve kendilerini geliştirmemeye resmen ant içmiş. U-Led i alırken 2 satış temsilcisi kendi arasında savaşıyordu viraj farı u led le mi geliyor, yok gelmiyor ekstra mı o zaman, bu 45 lira fark neydi peki, U led alınca dinamik far asistanı mecbur mu değil mi, bi-xenon u u led li alınca xenon far led far a mı dönüşüyor, yer tasarruflu stepne hiç bir işe yaramaz alma dedi, halbuki gördüm, dünya kadar fark yaratıyor bagajda s=bilmem . Bu kadar kötü durum, daha da kötüsü bana krem rengi diye sattıkları döşemenin rengini bilmiyorlardı bile gri mi çıkacak sarı mı çıkacak son güne kadar birlikte bekledik (Bahsettiğim bu ST den 6 yıl önce caravelle almıştık, yani en az 6 yıldır orada çalışıyor s=s20 )
Konfigüratör onceden vw de vardı, golf yaratıyorduk scirocco yaratıyorduk. Sonra kaldırdılar sebebini bilmiyorum. Kısacası bu konfigüratör ne kadar basit kalırsa kalsın, onlarca yüzlerce alıcı için bilgi eksikliğini fazlasıyla giderecek olabilir. Fiyatları ve kodları bile yazıyor, herkes sahip olamıyor o kodlarla dolu vergisiz opsiyon listesine. VW ye mail atıcam özel teşekkür iletsinler size
Yalnız
@yusuf bazı fiyatlarda benim hatırladıklarımın çok üstünde rakamlar mevcut, mesela ışık görüş paketi sizinkiyle aynı fiyat hatırlıyorum ama %65 karartılmış camlar ve elektrikli katlanır aynalar benim hatırladıklarımın çok üzerindeler. Bir fiyat değişikliği mi olmuş ki opsiyonlarda.
%65 karartılmış camlar 250
Yan aynalarda 520tl idi, ya da ben vergisiz hallerini hatırlıyor olabilirim.
Çok teşekkürler.!