- İsim
- Yunus
- Araç
- 1.4 TSI 150 HP
Sunroof / Cam Tavan olayi biraz farkli bir durum. Bir 2016 model BMW’lerdeki sunroof var, bir de iki hafta once sattigim guzelim C200’deki gercek cam tavan var. Golf’te de cam tavan diye geciyor ama bana gore cam tavan, tavani cam olan arabadir. Eski aracimda bagajdan kaputa kadar orta kisimda neredeyse metal direk yoktu. Golf’te ve cogu arabada arka koltugun ustunde cam yerine doseme var. C200’deki gibi bir opsiyona (AMG pakette standart) 10000 tl vermek sanirim kimseyi uzmezdi. Golf icin de max 5000 tl can yakmaz diye dusunuyorum.
Kullanim acisindan uzun yolda avantaji var. Bana gore daha buyuk avantaji, aracin dis gorunumune kattigi muthis guzellik... Golf’e de bu opsiyon cok yakisiyor fakat ikinci elde maalesef istenen ozelliklerin hepsini bir arada bulmak imkansiz oldugu icin bazilarindan feragat etmek zorunda kaliyoruz...
Kullanim acisindan uzun yolda avantaji var. Bana gore daha buyuk avantaji, aracin dis gorunumune kattigi muthis guzellik... Golf’e de bu opsiyon cok yakisiyor fakat ikinci elde maalesef istenen ozelliklerin hepsini bir arada bulmak imkansiz oldugu icin bazilarindan feragat etmek zorunda kaliyoruz...