Başıma gelen bir olaydan bahsetmek istiyorum ki en azından buradaki insanların bu konudan canı yanmasın istiyorum. Geçen ay malum siteden beğendiğim bir aracı Bayrampaşa'ya giderek görmek istedim. Adamın ilana yazdığı ve bana söylediği şey, sağ tarafın komple boyalı olduğu idi. Araç sahibine aracı expere sokmak istediğimi söyledim. Bağcılar'daki Otorapor'a götüreceğimi söyledim. Ne gereği var gibisinden konuştu yakınlarda bir yere götürmemi önerdi. Israr ettim ve yeğeni ile birlikte beni oraya gönderdi. Araçta sadece sol taraf dışında tavan da dahil boya çıktı. Hatta ön cam bile değişmiş. Tavanın yarısı boyalıymış. Mikron orjinal değerinde çıkıyor ama boya yapıldığı dışarıdan belli oluyor. Exper mikron boyacıların olduğunu söyledi. Experden çıkınca telefonla aracın sahibini aradım. Böyle böyle bir durum var. Exper parasının normalde hepsini vermen lazım çünkü tavanın yarısı boyalı dedim. Ama tavırlarından belli vermeyeceksin yarısına razı ol dedim. Tavanda işlem var evet aldığım kişi bana söylemişti zaten dedi. E sen niye bana söylemiyorsun bana söyleseydin götürmezdim expere dedim. Telefonda biraz tartıştık ve işim var deyip kapattı telefonumu. Allah sorsun böyle haysiyetsiz insanlara deyip alacağımı diğer tarafa bıraktım. Arkadaşlar bilmiyorum plaka vermek serbest mi. İsteyene plakasını da veririm exper raporunu da gönderirim. Alacak olan kişi normal bir expertize götürürse çok büyük pişmanlık yaşayacak. Bunun önüne geçmek için böyle bir konu açıyorum. Umarım alacak olan kişinin haberi olur.
Moderatör tarafında düzenlendi: