burak_
Üye
- İsim
- burak
Merhaba arkadaşlar,
Nick'im de görüldüğü üzere ismin Burak.
Ankara'da yaşıyorum.
Golf tutkum çok eskiye dayanır.( mk dört, beş gibi )
Bu tutkunun kafamın içini kemirmeye başlaması 6 ay önce askerden dönüşle başladı.
Önceleri leon fr alacaktım; ama golf'ün o süper ambiyans aydınlatması beni benden aldı.( anlayacağınız iki küçük aydınlatmaya, canım led farları sattık )
Her gördüğüm golf aklımdaki modele biraz daha yaklaştırdı.
Tam da bu nokta önce DH, sonra burası.
Model, renk, iç döşeme, donanım, opsiyolar araştırmaları bu sitede sessiz ve derinden devam etti.
Buradaki paylaşımlar olmasa şimdiye üç dört aylık golf sahibi olabilirdim; ama iyi ki olmamışım.
Şuan baya yakışıklı bir makinayı kullandığımın farkındayım
Çünkü yoldan geçenlerin çoğu araba bakıyor. Hele o jantlar
Velhasıl
76 gün önce kaporayla başlayan süreç böylelikle son buldu.
1.2 tsi 110PS + comforline + kum beji + sürüş konfor paketi + p.cam tavan + 18 durban jant + spor süspansiyon
ekleterek sabrımın ne kadar güçlü olduğu sınamak istedim.
Günde sayısız kere araç takibine bakarak ve ST sürekli telefonla taciz ederek kendimi de sabır konusunda test etmiş oldum.
Sabrımı test eden diğer bir şeyde zamlar oldu. &o
Yaklaşık 5000 lira gibi bir zammı 78 günde yemiş olduk.
72.500 lira liste fiyatındaki rakamı indirimlerle anca 67.800 çekebildik.
Aracımı bu şekilde aldım.
Kapıda duruşu, insanların bakışı, çevrenizdekilerin fikirleri, içine oturduğunuzda o his ( siz biliyorsunuz o hissi )
kararımın ne denli doğru gösterdi.
Bu kararımı vermemde çok fazla yardımcı olan forumdaki tüm arkadaşlara ve yöneticiler sonsuz teşekkürler.
Ufakta olsa foruma bilgi akışı konusunda aracımla ilgili ilk izlenimleri paylaşmak isterim.
1- yeni eklenen ve mecburi olarak dayatılan connectivity pakette bulunan bluetooth süper bir şey herkese tavsiye ederim.
2- çok tereddüt ederek ama görüntüsüyle beni benden alan 18 durban hep kafamın bir kenarında soru işareti olarak bekliyordu, aracı teslim almadan önce.
artık üzerinde gelen dunlop sport maxx rt lastiklerden mi yoksa eklenen süspansiyondan mı bilmem araçta hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum.
Ve yol tutuşu çok iyi.
Hatta biraz ileri giderek.
Bir yakınımda bulunan ve benim sürekli kullandığım diğer bir mk7 1.2 tsi 16 doverli aracımızdan daha konforlu olduğunu iddia edebilirim.
Tekrar teşekküler.
Nick'im de görüldüğü üzere ismin Burak.
Ankara'da yaşıyorum.
Golf tutkum çok eskiye dayanır.( mk dört, beş gibi )
Bu tutkunun kafamın içini kemirmeye başlaması 6 ay önce askerden dönüşle başladı.
Önceleri leon fr alacaktım; ama golf'ün o süper ambiyans aydınlatması beni benden aldı.( anlayacağınız iki küçük aydınlatmaya, canım led farları sattık )
Her gördüğüm golf aklımdaki modele biraz daha yaklaştırdı.
Tam da bu nokta önce DH, sonra burası.
Model, renk, iç döşeme, donanım, opsiyolar araştırmaları bu sitede sessiz ve derinden devam etti.
Buradaki paylaşımlar olmasa şimdiye üç dört aylık golf sahibi olabilirdim; ama iyi ki olmamışım.
Şuan baya yakışıklı bir makinayı kullandığımın farkındayım
Çünkü yoldan geçenlerin çoğu araba bakıyor. Hele o jantlar
Velhasıl
76 gün önce kaporayla başlayan süreç böylelikle son buldu.
1.2 tsi 110PS + comforline + kum beji + sürüş konfor paketi + p.cam tavan + 18 durban jant + spor süspansiyon
ekleterek sabrımın ne kadar güçlü olduğu sınamak istedim.
Günde sayısız kere araç takibine bakarak ve ST sürekli telefonla taciz ederek kendimi de sabır konusunda test etmiş oldum.
Sabrımı test eden diğer bir şeyde zamlar oldu. &o
Yaklaşık 5000 lira gibi bir zammı 78 günde yemiş olduk.
72.500 lira liste fiyatındaki rakamı indirimlerle anca 67.800 çekebildik.
Aracımı bu şekilde aldım.
Kapıda duruşu, insanların bakışı, çevrenizdekilerin fikirleri, içine oturduğunuzda o his ( siz biliyorsunuz o hissi )
kararımın ne denli doğru gösterdi.
Bu kararımı vermemde çok fazla yardımcı olan forumdaki tüm arkadaşlara ve yöneticiler sonsuz teşekkürler.
Ufakta olsa foruma bilgi akışı konusunda aracımla ilgili ilk izlenimleri paylaşmak isterim.
1- yeni eklenen ve mecburi olarak dayatılan connectivity pakette bulunan bluetooth süper bir şey herkese tavsiye ederim.
2- çok tereddüt ederek ama görüntüsüyle beni benden alan 18 durban hep kafamın bir kenarında soru işareti olarak bekliyordu, aracı teslim almadan önce.
artık üzerinde gelen dunlop sport maxx rt lastiklerden mi yoksa eklenen süspansiyondan mı bilmem araçta hiçbir rahatsızlık hissetmiyorum.
Ve yol tutuşu çok iyi.
Hatta biraz ileri giderek.
Bir yakınımda bulunan ve benim sürekli kullandığım diğer bir mk7 1.2 tsi 16 doverli aracımızdan daha konforlu olduğunu iddia edebilirim.
Tekrar teşekküler.