- İsim
- Yunus Emre
Nisan ayının sonunda yaptırmıştım arkalar karartılmıştı zaten sofor ve yolcu tarafı yan iki cam 180 tl diye hatırlıyorum.Yunus Emre dedi:@burakca kac tl yaptirdiniz hocam
burakca@Hocam yukardaki soruma cv verebilir misin? Benim için önemli bir husus.Yunus Emre dedi:@burakca kac tl yaptirdiniz hocam
hocam affınıza sığınarak; elimde fotoğraf vardı, bilginizi görsel olarak desteklemek istedim.silvershadow dedi:@Rahmetli
Değerli Hocam,
Doğrudur. Bluetooth ile birlikte vites konsolu önündeki kapaklı göz içerisinde USB bağlantısı bulunuyor.
Hocam servislere dağıtılmaz ama muhtemelen ender elektronik gibi yerler bunu yedek parça olarak alıp montajlayabilir.silvershadow dedi:@Onur
Ekran aynı değerli Onur Hocam.
Fakat altyapı farkı olmalı.
Bluetooth için gereken mikrofon başta diğer tüm gereken malzemelerin oluşturduğu modül fabrikasyon olarak geliştirilmiş demektir.
Sonradan servislerin taktıkları son derece ilkel şeyler ve yankı, ses iletimi vb problemler yanısıra sök tak esnasında aracın orijinalliğini yitirmesine yol açıyordu.
Bu modül servislere montaj için dağıtılırsa müthiş olur.
Ancak düşük bir olasılık bana kalırsa.
Ama bakarsınız olur...
Umut her zaman var yaşadıkça...
Sağ Üste Phone tuşu koymuşlar Sound tuşu kalkmış.burak_ dedi:Söylentiler söyleti de kaldı malesef.@burak_
Değerli Burak Hocam;
Medya cihazının bir fotoğrafını alabilir miyiz?
5.8 " e terfi ettiği yolundaki söylentileri açıklığa kavuşturabilmek adına..
Bir ara bırakın 5.8'i 6.5 inch geleceğini söylenip, hayallerimle oynadılar sağolsunlar &:
Şimdilik bir değişiklik yok on numara beş yıldız 5.0 inch media ekranı