- İsim
- İbrahim
- Araç
- 2024 Cupra Formentor, 1.5 TSI, Magnetic Gri
Bence mk8 mk7 etkisi yaratmayacak piyasada , dogus biraz reklam yaptirarak algi yaratmaya calisiyor. Ic tasarim tamam diyelim arka tasarim da tamam diyelim ancak bir aracta onden goruntu cok onemlidir bu aracin onden hicbir albenisi yok maalesef aksine gercekten cirkin bile denilebilir. Bu aracin satmasinda en buyuk etken fiyatlandirmasi olacak, dizel motor getirmiyorsun, tasarim cok begenilmiyor ee insanlar niye tercih etsin eger bmw1 mercedes a180 ile arasinda 10-15bin fark olursa maalesef isi zor. Ozellikle bmw 1 gerek tasarim gerek kalite olarak onunde bu aracın.
Bir inceleme videosunda arka koltuklarini gordum ve gercekten sasirdim. Koltugun kapiya en yakin kisimlari yamuk yumuk duruyordu sungeri duzgun yerlestirilmemisti resmen. Bu arabada birseyler yanlis ve eksik yapilmis ama gercegini gormeyi bekliyoruz bakalim bir umut.
Bir inceleme videosunda arka koltuklarini gordum ve gercekten sasirdim. Koltugun kapiya en yakin kisimlari yamuk yumuk duruyordu sungeri duzgun yerlestirilmemisti resmen. Bu arabada birseyler yanlis ve eksik yapilmis ama gercegini gormeyi bekliyoruz bakalim bir umut.