2020 Volkswagen Golf 8 Lansmanı

2ddc3f71810f230ca059acc84220b080.jpg

Bir cisim yaklaşıyor galiba

...

Acikcasi en full paketi bu ise ki muhtemelen cok ozel olarak doldurularam getirilmistir, gercekten normal paketleri merak ediyorum nasil duracak.

Vw Instagram hesabı Mart başı gelecek diyor.
Bence zahmet etmesinler,makyajı beklesinler.

ID4 avrupada satışa çıktı biz hala 8 gelir diye bekliyoruz.Kaç
yıl geri gittik

...

@mufayu hocam ıd araç öyle golf 7ler gibi zevkle bineceğiniz bir araç değil. En azından benim görüşüm. Daha çok aile arabası tadında, belki işten eve evden işe kullanılabilir. Kesinlikle uzun yol aracı değil. Teknolojik bakımdan golf 8 e 10 basar.

[mention]Recep Gül [/mention] ben ülkece dibe vurmaktan dem vuruyorum aslında.Önceden yeni modelin gelmesi çok sürmezdi alabilen insanlar fazla beklemezdi özel sipariş değilse.Şimdi neredeyse 1.5yıl farkedecek.

...

[mention]Recep Gül [/mention] ben ülkece dibe vurmaktan dem vuruyorum aslında.Önceden yeni modelin gelmesi çok sürmezdi alabilen insanlar fazla beklemezdi özel sipariş değilse.Şimdi neredeyse 1.5yıl farkedecek.

...
daha önce de yazmıştım.

Golf 7  Almanya ile birlikte Türkiye lansmanı olmuştu 2012 sonunda. şimdi resmen doksanlardan beter durumdayız.

aşağıdaki 2012 yılından bir haberin yazısını kopyalıyorum;

Geçmişte Avrupa'da ve dünyada satışa sunulan yeni modeller Türkiye'ye en erken 3-4 ay sonra gelirken, krizle birlikte yıldızı parlayan Türkiye artık listede en ön sırada yer alıyor. Artık çoğu model ya eş zamanlı ya da en erken Türkiye'de satışa sunulmaya başladı. Alman Volkswagen bile ikonomik modeli yeni Golf'ü kendi ülkesiyle birlikte önce Türkiye'de piyasaya sunuyor. Türkiye, yeni Golf'ün Avrupa'da lansmanını yaptığı 6 ülkeden biri oldu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
[mention]ahmet306 [/mention] yazıyı hatırlıyorum evet.hicap duyuyorum

...

@ogzogz Muhtemelen hocam. Bana mı öle geliyor bilmiyorum ama arka tarafı mk7 ye göre  daha büyük daha kaslı gibi duruyor :)  tasarım oyunu da olabilir.

@ogzogz Muhtemelen hocam. Bana mı öle geliyor bilmiyorum ama arka tarafı mk7 ye göre  daha büyük daha kaslı gibi duruyor :)  tasarım oyunu da olabilir.
Biraz öyle olabilir.

Biraz da cam küçülmesi var bu da buna sebep olmuş olabilir.

Geri
Üst Alt