sergentunc
Üye
- İsim
- Sergen
Bir değil 3 kişi, sokağın karşısında da 1 kadın 1 erkek var maskesiz , hatta kadın birşeyler yiyor gibi[mention]Recep Gül [/mention] maskesiz biri var.dikkatimi çekti ((((
...
Hocam çok güzel içinden gelerek yazmışsınız ancak Alman bu kapsamda aracı 25bin birim parasına alıyor ve çok yeterli görüyor. Biz 300-325 bin birim paraya baz aracı aldığımız için bize yetersiz geliyor. Arada 12 13 birim kat fark var. Türk/AlmanAsgari ücret birim fark 1,8Aslında 7/ 7.5 gövdesi güzeldi çamurluk üstlerini biraz dışa çıkıntılı yaparak. Görsel ve viraj performansı çok iyi olurdu. koltuklar yere yakın.
Farları Standart 7 R çift u yaparak . ( Lazer led güncellemesi yapılabilir.)
Stopları 7.5 facelift yaparak. Kayar
Çok daha özel parlak gövde renkleri ekleyerek.
Media ekranı adam gibi her şeyi oynatan net 8" üstü hızlı işlemcili ve hafızalı vs.. geldiğimiz çağda halen saçma sapan ekranlar.. Yeni kasada da devam eder bu her bir özellik dünya para ? Alt paketlerde Ekrandan büyük çerçeve ile gelir.
Kronik dertleri düzelterek. Tiftiklenme - Ön takım - Yalıtım rüzgar sesleri.
Dsg 6 ileri yağlı tip olmalı kuru tip 250 tork şanzıman bela.. yok yükünü alacan sonra p ye dq 400 koy bakalım ne olacak.
Bakalım görselde ok yeni kasada neler karşılayacak bizi ve yetkili servislerin tutumu ne olacak. kişiye göre muamele sıkıştırınca garantiden çözülen işler ere otomotiv den doğuşa geçince olay çok değişti ..
Alt pakette sadece 3/5 yerden alınsa anlarım aracın tamamından kırpmalar. çekmece gözlük yeri yalıtım koltuk kumaşı donanım kontrol üniteleri bile kırpılmış. bir şey uygulanacak beyin desteklemiyor.
Bence adam gibi paketle 250 den gireceğine 300 den girip eksiksiz yapılmalı kırpmadan. Opsiyonlar hariç..
karşı kaldırımı görmemiştim (Bir değil 3 kişi, sokağın karşısında da 1 kadın 1 erkek var maskesiz , hatta kadın birşeyler yiyor gibi
Golf 8 gelsin artık yeter, Biz beğenmesek de olur [emoji3]
Alıp binenlerden görürüz artık.. hatta otoparkta vs sahibiyle denk gelirse rica minnet dünya gözüyle görürüz [emoji14]
Daha geniş görünmesinin sebebi resimde daha belirgin.Buyurun trafikten bir görüntü, bakın tampon kısmı tamam. Tiguandan gözler alışık, fakat o ön kısım .......
Ekli dosyayı görüntüle 41885