- İsim
- Ahmet
- Araç
- 2013 1.2 TSI Midline Plus Manuel
Aynen hocam ön ızgarada da led var.
Evet bu ön panjurdaki led ışık şeridi R-Line donanımında ilerki bir tarihte opsiyonel olarak alınabilecek gibi bişey diyor;
Esas emisyon skandalına karışan motor şuan ürün gamında halaa mevcut olan 2.0 tdi motor hocam.. 1.6 tdi motor emisyon skandalından etkilenmedi (mk6 ‘yı katmıyorum, mk7 ve mk7,5 için konuşuyorum)..1.6 tdi gelir ya da gelmez bilinmez ancak adamlar kaç yıllardır emisyon skandalı adı altında ün yapmış motoru dünya tanıtımında insanların gözüne sokacak kadar akılsız olacaklarını düşünmüyorum.
Haklısınız. 1.6 tdi kullanıcısı olarak 2.0 tdi golf ile alakalı herhangi bilgiye sahip değilim.Esas emisyon skandalına karışan motor şuan ürün gamında halaa mevcut olan 2.0 tdi motor hocam.. 1.6 tdi motor emisyon skandalından etkilenmedi (mk6 ‘yı katmıyorum, mk7 ve mk7,5 için konuşuyorum)..
Emisyona karisan motor urun gaminda mevcut olan motor degil yani Golf7 de kullanilan hiçbir tdi motor emisyon skandalina karisan unitelerden degil tamamen farkli eskilerden.Eski nesilde 1.2 tdi-1.6tdi -2.0...vs hepsi hileli Ayrica yeni dizel motorda cok ciddi emisyon azalmalarindan bahsettiler ,%10 CO2...vsEsas emisyon skandalına karışan motor şuan ürün gamında halaa mevcut olan 2.0 tdi motor hocam.. 1.6 tdi motor emisyon skandalından etkilenmedi (mk6 ‘yı katmıyorum, mk7 ve mk7,5 için konuşuyorum)..