@forjust1day Tuna hocam zamanında far yıkama uygulamasında silecek suyu deposunu değiştirdiğinizi hatırlıyorum.,
Paylaştığınız uygulama resimlerinden hatırladığım kadarıyla., eski far yıkamasız silecek suyu deponuz da, yeni taktığınız silecek suyu deposu da “siyah renkte” ve sert plastik malzemeden yapılmıştı, doğru mu hatırlıyorum..?
Bir video izledim, alman milli takımı teknik direktörü Joachim Löw Golf Mk8 ‘in Wolfsburg’daki üretim hattını ziyaret ediyor., halihazırda Mk7,5 üretimi sonlanmadığı için ve son siparişlerin de tamamlanması sonucu durdurulacak.,
Video’nun 00:10 ile 00:14 saniyeleri arasında üretim aşamasında beyaz renk bir Mk7,5 görüyoruz, bu aracın silecek suyu deposu gözüme çarptı, malzeme kalitesi ciddi anlamda düşürülerek incecik plastikten yapılmış, eskisi gibi sert plastik değil ve rengi de siyah yerine beyaz olmuş.,
Evet şeffaf beyaz renk olması deponun direkt ışık alan bir konumda olmadığı için yosun tutma olasılığı düşük ihtimal ama malzeme kalitesinin düşmesi....!! Mk7 ile Mk7,5 arasında bazı farklıklar olduğu herkesce biliniyor., torpido klidi, akü kılıfı, koltuk altı çekmece vs.. Her zaman dedim; bunlar sadece gözle görülenler., ya göremediklerimiz.., diyee sarf ettiğim sözü yeniden hatırlattı..!!