Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Golf 8 Motor Seçenekleri, Yeni Teknolojiler ve Tüm Detaylı Bilgiler
Ilk gördüğümde çirkin gelmişti gözüme. Fakat şu an için, gerçekten beğenmeye başladım. Özellikle r line ve gti lar çok hoş. Bayilerde yerini alsın hemen gidicem test etmeye. Sanırım ilk başta beğenmeyip, şu anda beğenmeye başlayan çok arkadaş var forumda benim gibi
Eger 300 bandindan gelirse satabilir ama 400e yaklasirsa rakibi cok, iok basta begenmemistim simdi bakiyorum yine cok alimli gelmiyor renk secenekleri cok facia, gri renk bilgidin uranus grisi gibi, sarimsi yesil ayri bir kafa zaten. Kirmizi olan hos duruyor ama.
Türkiye’ye gelen Style paketleri görünce gerçekten de üzücü. Kendi şahsi fikrim R-Line dışında hayal kırıklığı bir görüntü. Style paket güncel Golf’lerimizdeki Highline donanıma sahip dediklerinde kafamda farklı tahayyül etmiştim. R-Line pakete de bütçe olarak yetişmek zor olacak gibi, e Style paket de cidden bu hâliyle olmamış. 1.5 Style bu görüntüyle 300 üstü etmemeli. (Güncel fiyatlara bakarak söylüyorum bunu tabi ki, normalde o bile çok.)