Anlamanıza gerek yok hocam bu araba olmamış., dizel skandalı vw’yi çok bozdu., aracın torpido halı kaplamasını bile kaldırmışlar., reno clio gibi takur tukur.. satar mı TR’de satar ama avrupa’da eski satışları olmayacaktır., Avrupada ki Golf kullanıcıların büyük çoğunluğu daha önce Golf sahibi olmuş insanlar., malzeme kalitesinden çalmaları satışlara olumsuz yansıyacaktır.. TR için dizelin gelmeyişi yine düşündürücü satışları etkiliyecektir..Hala arabanin dis tasarimina alisamadim, hakikaten alman arabasi gibi degil resmen japon arabasi gibi on tarafi. Birbirinden kopuk cizgiler vs bir tuhaflik var aracta ama anlamadim.
Golf 8 in tahmini şatış fiyatına şu sıralar yeni 508 giriş paketi satılıyor d coupe bu araca ben bayıldım bence adminler peugeotutkusu.com alan adını alsınlar şimdiden ileride lazım olacakAnlamanıza gerek yok hocam bu araba olmamış., dizel skandalı vw’yi çok bozdu., aracın torpido halı kaplamasını bile kaldırmışlar., reno clio gibi takur tukur.. satar mı TR’de satar ama avrupa’da eski satışları olmayacaktır., Avrupada ki Golf kullanıcıların büyük çoğunluğu daha önce Golf sahibi olmuş insanlar., malzeme kalitesinden çalmaları satışlara olumsuz yansıyacaktır.. TR için dizelin gelmeyişi yine düşündürücü satışları etkiliyecektir..
Birkaç alman arkadaş sizinle aynı fikirde, tasarım olarak hiç yenilikçi bulamadılar golf 8 i. "Eğer alacak olursam farklı modellere yönelirim fakat golf 8 düşünmüyorum"diyorlar.Anlamanıza gerek yok hocam bu araba olmamış., dizel skandalı vw’yi çok bozdu., aracın torpido halı kaplamasını bile kaldırmışlar., reno clio gibi takur tukur.. satar mı TR’de satar ama avrupa’da eski satışları olmayacaktır., Avrupada ki Golf kullanıcıların büyük çoğunluğu daha önce Golf sahibi olmuş insanlar., malzeme kalitesinden çalmaları satışlara olumsuz yansıyacaktır.. TR için dizelin gelmeyişi yine düşündürücü satışları etkiliyecektir..
önü fazlasıyla benziyor...mk8 den sonra Yine 140 promil alkollü anlamsız bakışları var bu yeni Leonun da (mk8 gibi)
Arka zaten Laleli pavyonu gibi boylu boyunca LED stop olacaksa ??(olmuş zaten)
Mk8+yeni Leon bi Yeni Octavia etmiyor yani
Lansman yarın gece bu arada
Ekli dosyayı görüntüle 27376