Hocam mal gelsin, kanlı canlı binelim o vakit hakkı mı değil mi belli olur.Golf 8 şahane duruyor.
biz elimizdeki malı övmekten arabanın hakkını vermiyoruz..
yok satar..
Bugün görüştüm Doğuş oto ile, En erken kasım gibi sipariş almaya kalksak dahi ocak şubattan önce gelmez dnildi bu iyimser tablo imiş. Hiçbirşey net değil dedi ülkemizde diye. Onlar da bu tarz kulis bilgileri daha çok olur. Türkiye ye ocak öncesi Araç gelmeyeck bilgisiyle birlikte Ellerinde araç olmadığını birkaç tane Midlineplus manuel araç olduğunu ifade etti.Golf8 ne zaman satışa çıkacak ? %50 ötv indirimi gelecek diyorlar, görüşleriniz nedir ?
anladım hocam teşekkürler. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi ama 2. el piyasasının sıfıra yaklaşması sebebiyle böyle bir beklenti varmış. Hadi hayırlısı ..Bugün görüştüm Doğuş oto ile, En erken kasım gibi sipariş almaya kalksak dahi ocak şubattan önce gelmez dnildi bu iyimser tablo imiş. Hiçbirşey net değil dedi ülkemizde diye. Onlar da bu tarz kulis bilgileri daha çok olur. Türkiye ye ocak öncesi Araç gelmeyeck bilgisiyle birlikte Ellerinde araç olmadığını birkaç tane Midlineplus manuel araç olduğunu ifade etti.
Ülke olarak Zor zamanlardan geçiyoruz Lakin ekonomi ve gerçekler ortada. % 50 ötv indirimi gelirse Ev değil araba alırım tekrardan Çok zor keşke olsa.
Kınıyorum, nota veriyorum, para biriktirmeye başladım kumbaraya, 12 sene sonra bmw' ye geçmeyi düşünüyoeum.1 saat önce, tiesay yazdı:
golf 8 e özgü değil. içinde adaptif hız sabitleme radarı olan tüm vw araçlarındaki ön logo düzdür.Golf 8'in ön arka logosu dümdüz. 7'deki gibi boyutlu değil. Daha iyisi yapılacağına geriye gidilmiş. İlginç.
VW logosu flat dediğimiz düz tasarımlı logoya çevrildiği için artık tüm yeni araçlarda logo düz hocam. Sadece Golf 8 değil tüm yeni modellerde logolar düz. Artık flat dediğimiz bu düz tasarım tarzındaki logoya evriliyor tüm sektörlerdeki logolar.Golf 8'in ön arka logosu dümdüz. 7'deki gibi boyutlu değil. Daha iyisi yapılacağına geriye gidilmiş. İlginç.