Araç bakımdan yeni çıkmış ama yağ çubuğunu çektiğinizde yağ simsiyah olma durumu gibi bir senaryoda; servise gidilir ortalık ayağa kalkar., Çünkü bu dolandırıcılıktır..!!Çubukla kontrolde yağ siyah ise ne yapılmalı?
2016 f30 kullanıyorum yağ çubuğu mevcutAraç bakımdan yeni çıkmış ama yağ çubuğunu çektiğinizde yağ simsiyah olma durumu gibi bir senaryoda; servise gidilir ortalık ayağa kalkar., Çünkü bu dolandırıcılıktır..!!
Örneğin BMW 'de son 6-7 senede ürettiği araçlarda yağ çubuğu koymuyor., buda ayrı bir konu... ))
ilk bakımda serviste değişen yağın markası neydi.Bugün bir arkadaşım 2017 1.0 tsi manuel aracının 14 bin kmde 2. yıl bakımını özel serviste motul yağ ile yaptırdı bana attığı fotoda çıkan yağ ilginç şekilde zift gibi siyah aracın ilk bakımı ist yetkili serviste 6500km de yapıldı, sorum şu 1.0tsi 7bin km de yağı bu derece zift gibi yapar mı dizellerde alışığız ama benzinli aracın yağının bu kadar karardığını ilk defa görüyorum, servisin ilk bakımda yağı değiştirdi gösterip değiştirmeme ihtimali var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 24724
Castrol müş şimdi özel serviste motul koydu.ilk bakımda serviste değişen yağın markası neydi.
normal bi durum değil, dizel gibi yağın rengi değişmiş. kayganlığı nasıldı. baktınız mıCastrol müş şimdi özel serviste motul koydu.
Araç arkadaşın bakmamış o da bir de motul ile deneyecek bakalım.normal bi durum değil, dizel gibi yağın rengi değişmiş. kayganlığı nasıldı. baktınız mı