- İsim
- Golf 7.5 Atlantic Blue
A3 binipte tek beğenmeyen ben miyim acaba. Araçta usb girişi bile yok. Direksiyondan müzik geçişleri yapılmıyor. Ambians aydınlatması yok. Alt devirlerde 1.2 tsi ya göre daha canlı demişsiniz. Turbo 1900 devirden sonra açıyor. O devirin altında gaza basarsan arac sarsıntıya gömülüyor manuel kullnımda. Start-stop sarsıntılı ve gürültülü. Hele bir de bir kadranları var Çok kötü. Siz nasıl oldu da beğendiniz. Ben hiç beğenmedim. Ben birde s-line donanımlı olanınada bindim. S-line da spor koltuklar ön adaptif farlar, arka kayar ledli stoplar ve direksiyon dışında Pek beğenmedim. Eğer A3 binecek olursam s-line dışında hiç bir pakete binmem. Çünkü onun dışındaki tüm paketlerde bu beğendim özelliklerin hiçbiri yok. Hele o standart koltuk döşemeleri beni bitiriyor. Benim dikkatimi çeken şey golfle yan yana koyduğumuzda a3 golften daha kaliteli duruyor. Gündüz iki aracada bindiğimde a3 nispeten daha kaliteli bir iç ambiansı var. Ancak işler gece değişiyor. Gece golfe bindiğimde ksinlikle ambianstan dolayı daha kaliteligörünüyor. A3 ise golfun gerinde kalıyor. Orta multimedya ekranı ise bmw lerdeki gibi i-drive gibi yapmaya çalışmışlar ama olmamış. Pekte kullanışlı değil. Sadec telefonla bağlanıp telefondak müzik dinleyebiliyorsun. Bmw deki multimedya çok kullanıllıydı. Ben olsam golften direk bmw ye sıçrardım. Bu benim tercihim tabi