eriklivotka
Üye
29 Ekim'de iş yerimi actim gelen yok giden yok derken arabanın silecek suyu bittikti dedim şunu doldurayim aman Allahım.nasil.pis ama pis halini çekmek aklıma gelmedi dedim su motoru yikatayim 100 lira istediler daha öncede yikattim ama içime sinmedi istediğim gibi olmadi gittim bim e güldallar yağ sökücü aldim zaten aractada kullanılabilir diyordu işim gereği tazikli su pompası tamiri yapıyorum müşterinin de malzemesi vardı dedim bu fırsat kaçmaz bim den bulaşık süngeri yağ sökücü aldım geldim kaputtaki siyah izalasyonu soktukten sonra tazikli su pompası ile motoru ve kaputu güzelce ıslattım bir şişe yağ sökücü siktim üstüne güzelce fırçaladım elimin ulaştığı her yere daha sonra verdim tazikli suyuyu ancak aracın beyni ve sigorta kutusunu havlu ile kapattım durulama bittikten sonra kompresör ile soketlere ve şu olan her yere hava tuttum sonra motoru caliştırdım herhangi bir uyarı ışığı vs yanmadı şükür dedim silmeye başladım en son kuruduktan sonra würtun o şişelerde motor yikama sıvısının yarısınida plastik ve borulara sıktim bez ile sildim umarım sonucu beğenir ve kendi temizligini yapmak isteyenler için yardımcı olmuş olurum not araç 157 bin km de ikinci defa yıkandı motoru