AhmetCakmak
Yönetici
Hocam yinede bir yıkatın derim, metallerin de temizliğe ihtiyacı var.benim araba 4 yıllık , içine su değmedi . halini hayalgücünüze bırakıyorum. ful servis bakımlı ama kendisi.
yıkatmasak ne olur fikrim yok.
Hocam yinede bir yıkatın derim, metallerin de temizliğe ihtiyacı var.benim araba 4 yıllık , içine su değmedi . halini hayalgücünüze bırakıyorum. ful servis bakımlı ama kendisi.
yıkatmasak ne olur fikrim yok.
Motor bölümünün temiz olması olası bir yağ su kaçağı gibi şeylerin kolayca görülmesini sağlar@Rust yıkamanın motora hiç bir faydası yok sadece insanın hoşuna gidiyo okadar yani paspaslari bile biri inip binince nemli bezle siliyorum bende hastalık haftada 3 defa kendim dışını içini yıkıyorum
20 saniyede memleketin özeti yaşa @forzaGillesBiri binecekse 2-3 kat gazete seriyorum., ondan sonra tepinir mi napıcaksa yapsın çünkü bizim insanımız paspas harici açıkta kalan yeri bulur oraya basmayı çok sever.,
En uyuz olduğum araba 4 kapılı ama arkaya binecekler tek bir kapıdan sürü gibi binmeye alışmışlar., sonra efendim arka havalandırma menfezleri kırıldı diye şikayetler okuyorum., bunu bi kaç kere yapmaya tesebbüs eden oldu çok fena bozdum., minibüs mü bu kardeşim tek kapıdan binmek nedir..
Bizim insanımız arabayı statü sembolü görür, hava atmayı çok sever ama arabaya inip-binmekten aciz..
Kapı eşiklerini unutmuşsun arkadaşım. ne hikmetse paspas gibi ayağındaki bütün tozları oraya sürtmezse işleri rast gitmiyor.Biri binecekse 2-3 kat gazete seriyorum., ondan sonra tepinir mi napıcaksa yapsın çünkü bizim insanımız paspas harici açıkta kalan yeri bulur oraya basmayı çok sever.,
En uyuz olduğum araba 4 kapılı ama arkaya binecekler tek bir kapıdan sürü gibi binmeye alışmışlar., sonra efendim arka havalandırma menfezleri kırıldı diye şikayetler okuyorum., bunu bi kaç kere yapmaya tesebbüs eden oldu çok fena bozdum., minibüs mü bu kardeşim tek kapıdan binmek nedir..
Bizim insanımız arabayı statü sembolü görür, hava atmayı çok sever ama arabaya inip-binmekten aciz..
İşin esprisi hocam bigün aracı iç dış 2 saat boyunca temizledim. Camlar,jantlar ayna kapakları marşpiyeller başından ucuna... Tam dedim oh mis gibi oldu oturdum içeriye bi baktım hafiften yağmur başladı.... Eve gidene kadar da bi güzel her tarafı ıslandı arabanın. 2 saatim boşuna gitti. En azından içi temizlendi deyip kendimi avuttum@Recep Gül Ahaha neden ya kirlecek ki temizlemenin bı anlamı olsun
bu olay bende çok sık oluyor, arkadaşlar, komşular "n olur yıkama yağmur yağacak yine" diyerek kafa bile buluyorlar. yıkama sonrası yağmur yağma oranı yaklaşık %85İşin esprisi hocam bigün aracı iç dış 2 saat boyunca temizledim. Camlar,jantlar ayna kapakları marşpiyeller başından ucuna... Tam dedim oh mis gibi oldu oturdum içeriye bi baktım hafiften yağmur başladı.... Eve gidene kadar da bi güzel her tarafı ıslandı arabanın. 2 saatim boşuna gitti. En azından içi temizlendi deyip kendimi avuttum
Temizlik yaptığımda aracı kullanmaya kıyamıyorum. Ama bir yağmur herşeyin içine edebiliyor. O yüzden kış aylarında camlar dışında fazla temizlik yapıyorum. Motor kısmını hiç temizlemeye cesaret edemedim.