Arkadaşlar merhaba,
Geçtiğimiz hafta çalıştığım yerin kapalı otoparkında bir "insan" evladı park halindeki aracıma manevra yaparken çarpmış. Buraya kadar hadi olabilir diyelim. Sonrasında ne bir not, ne bir telefon numarısı da bırakmadan uzaklaşmış. Yahu medeniyetten bu kadar mı uzaksınız?!
Neyse bina yönetimi, sigorta emniyette tanıdık bulmaca derken uzun uğraşlar sonucunda çarpan aracın plaka bilgisine sonra da şahsın kendisine ulaştım. Araca çarptığı yerde ağırladık, tutanak tuttuk. Konuyu çok uzattım farkındayım ama sadede geliyorum. Sizlere 2 sorum olacaktı bu hususla ilgili.
1- Aracı yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum, sonuçta karşı taraf %100 kusurlu ve bilmediğimiz bir yerde onarım yaptırmaktansa, kayıtlı yerde yaptırmayı tercih ediyorum. Tahminimce 3.5-5k arası tramer oluşacak. Bu durum aracı satarken sorun yaratır mı?
2- Aracın ilk hasarı olduğu için "Sigorta'dan değer kaybı" alabiliyormuşuz. Buna nasıl başvurabilirim. Resimlerdeki hasar değer kaybına dahil midir? Kafamda deli sorular. Bilen arkadaşlar aydınlatabilirse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler,
Selamlar, saygılar.
Ekli dosyayı görüntüle 24805
Ekli dosyayı görüntüle 24806
Ekli dosyayı görüntüle 24807
Ekli dosyayı görüntüle 24808