Tavsiye edebileceğim başka bi seçenek yok açıkçası. Yağlama vs sonuç alamadım. Bazı durumlarda yağlamak yetmeyebiliyor. Buna servis karar veriyor. Benim aracımda sadece yolcu tarafındaki burçtan ses geliyordu. Sonuç olarak değiştirdim ve artık herhangi bi ses gıcırtı duymuyorum. Eylül sonunda 650 tl civarı fatura çıkmıştı. 2 yıl boyunca ses olursa da yapılan işlem garanti altında olduğunuda belirtmek isterim.@ogzogz Servis harici önerdiğiniz alternatif marka var mı ? Ve servis değişimi için parça ve işçilik ücreti gibi detayları paylaşabilir misiniz ?
Hiç zamnetmiyorum sonuçta sunroof ta kullanılan lastik/kauçuk malzeme daha narin bir yapısı var., ona zarar vermeyen alt takıma hiç zarar vermez., ama siz bir dahakine tunap 921 veya 121 kullanın zaten 50-60 lira bişey..@forzaGilles
evet bende sunroof bakımı yapmak için aldığım üründü..
ancak dediğim gibi sesi kesti fakat aklımdaki tek sorun ileride burç lastiklerinin yapısını bozar mı bilemiyorum..
Hocam birdahaki kutuyu tunap alicam ses gelirse sizin aractan yaglariz bosuna almayinTunap markayi inceledim su an aracimda ses yok ama alip bulundursam mi acaba
Bir kac serisi var tunap in hangisi iyidir
Teşekkür ederimHocam birdahaki kutuyu tunap alicam ses gelirse sizin aractan yaglariz bosuna almayin