AhmetCakmak
Yönetici
Bardağı 4 liradan simit cafelerde çay içmek mallık ya deyip uyandığımızdaBugün Kadıköy Suadiye taraflarında yürürken denk gelen bir görüntüyü paylaşmak istedim. Sürekli bahsediyoruz ama bunu başka ülkede göremeyiz muhtemelen. Tabela olmasa zaten Peugeot bayi sanar insan. Toplamışlar sıfır araçları en az 50-60 bin tl kar ile satıyorlar. Sonra da esnaf mağdur falan filan.
Ekli dosyayı görüntüle 34112
Rezaletten başka bir şey değil bu durum...Gecen gün ford bayisine gittim, uzun zamandir ranger wildtrack almak istiyordum ama bana araba yok dediler, bugün malum sitede 20 tane sfir km var (40-50 bin lira üstüne koymuslar). Sanirim artik bayiden araba almak tarih oldu, koskoca Dogus City'de 1 tane passat vardi, ne Audi ne Skoda hicbir arac yoktu, servis olmasa showroomlar kapanir.
Ekli dosyayı görüntüle 34131
Hocam 40-50 bin demek ne demek yav... Ben aldığım aracı satacağım zaman Bin lira zarar etsem kafi derken 40 50 bin kâr ne demek. Kul hakkı başka bişey değil.Gecen gün ford bayisine gittim, uzun zamandir ranger wildtrack almak istiyordum ama bana araba yok dediler, bugün malum sitede 20 tane sfir km var (40-50 bin lira üstüne koymuslar). Sanirim artik bayiden araba almak tarih oldu, koskoca Dogus City'de 1 tane passat vardi, ne Audi ne Skoda hicbir arac yoktu, servis olmasa showroomlar kapanir.
Ekli dosyayı görüntüle 34131
İlanda 3-4ay dursun bu fiyata gelirBayide 292 bin
Sarı sitede 320-330 bin
Bu vatandaş ya kızmış ya da gaz vermiş
Ekli dosyayı görüntüle 34146
Birileri (ve maalesef bu düzeni kuran/yürüten/göz yuman çoğunluk) haktan, hukuktan, adaletten, alınterinin kutsallığından çok paraya (özellikle de kolay paraya) taparsa böyle olur.Hocam 40-50 bin demek ne demek yav... Ben aldığım aracı satacağım zaman Bin lira zarar etsem kafi derken 40 50 bin kâr ne demek. Kul hakkı başka bişey değil.