Değişmiyor., söyledikleri filtrenin “life time” olduğu., ancak müşteri taleb ederse değişmicek bişey yoktur., ömürlük birşey olması imkansız.. belki 60-70bin de değiştirmek fena olmaz..Arkadaşlar merhabalar, benzin filtresi bakımlarda değişiyor mu?
Yenilerde öyle mi bilmiyorum fsi da hep filtreyi değiştirirdim tdi var şimdi mazot filt. hep değiştiriyorum.@bf417 benzin filtresi benzin pompası ile tümleşik ve yaklaşık 2000 TL fiyatı var her bakımda değişmek biraz maliyetli olabilir gibi.
Mesela 1.2 tsi 105 lik araçlarda benzin filtresi var, 110 luklarda yokBenim jetta TSI da var Sağ ön tekerin ön tarafına altta 2 küçük boru girer bir küçük boru motora gider . Golf 5 inde aynı yerde idi . Ama mk7 lerde kaldırdılarmı bilmiyorum
Merhabalar, Golf 7,5 2017 Haziran ayı çıkışlı aracım var. Aracımı Doğuşa bakıma götürdüğümde özellikle bende sordum. Yukarıdaki açıklamada belirttiğiniz şekilde benzin filtresi daha önceki modellerde olduğu gibi değil, depo içinde yer aldığını belirttiler.@salcek bir yanlışlık var bu işte; 1.4 tsi de yakıt deposunun içersindeki pompa ile birleşik olan filtre haricinde başka filtre yoktur, siz servise yeterki parayı verin onlar tavanı bile değiştirir