- İsim
- Doğan
benim bildiğim kadarıyla, 60.000 km bakımında bujiler ile beraber değişimi sağlanıyor.Değişmiyor., söyledikleri filtrenin “life time” olduğu., ancak müşteri taleb ederse değişmicek bişey yoktur., ömürlük birşey olması imkansız.. belki 60-70bin de değiştirmek fena olmaz..
Yetkili servise sorun işte daha değiştirenini görmedim deponun içinde falan diyorlar benzin asitli birşey olduğu için mazot filtresi gibi bir filtre olmaz sadece süzgeç benzeri bir filtredir tortu ve kalıntıyı önleme amaçlı buda depoda gezer durur zararı olmaz benzin zamanla eritir onu yani takılmayın filtre olayını önemli olan polen, hava, yağ bunları kaliteli taktırın yada Yetkili serviste taktırın sorun olmaz benzinli araçlar böyle şeylerde kafa ağrıtmaz@VAG07 kesin bilgimidir . mayıs sonu bakımımm var... golf7 1.2 tsi
Olmasına imkan yok !@Tulkas aynı şeyi bende araştırıyorum ama bir türlü bulamadım. 2014 golf 7 1.2 tsi 105bg bende var. altından bakınca göremiyorum ama ben mi göremedim bilemedim. Değişiyor mu değişmiyor mu hic bi kaynak yok.