@SinanSuveren eskiden tofaş şahin modellerde sağ aynayı opsiyon olarak veriyordu yakında vw de aynısını yaparsa şaşırmayın.
Mercedes’te aynısını yapıyordu., Bakınız Mercedes W116 S serisi, Hatta Ferrari ‘de aynısını yapıyordu., Bakınız Ferrari Testarossa (döneminin 120.000$ ‘lık fiyat etiketine sahip aracından bahsediyoruz..)@SinanSuveren eskiden tofaş şahin modellerde sağ aynayı opsiyon olarak veriyordu yakında vw de aynısını yaparsa şaşırmayın.
ver yeniyi al eskiyi diyorsunuz yaniya çok mu ihtiyaç acaba. benim araçta var 3 senedir daha bir kere dahi bişey koymadım kuytuda koydugum yeri unuturum diye :lol: 2019 araçlarda yoksa benim koltuklarla değişebiliriz :sofor:
Abi sen Fiat uno almalısın veya Fiat bis@Culture33 torpido,araç içi saklama gözleri falan hep boş kullanırım. cızırtı ses falan yapar takarım ben o seslere cd de daha hiç kullanmadım. yoksa bana fazla mı bu araç :lol:
saklama gözü için almadım ki ben golfü daha geçerli sebeplerim vardı.. :sofor:Abi sen Fiat uno almalısın veya Fiat bis