Sağol abiÇiçek paket maşallah
Binilir aslında bizim ki hastalık işiMaşallah hayırlı olsun çok iyi denk gelmiş. Böyle düşük km bir araç olmasına rağmen yine sizin gibi detail kafasına sahip birine geçmeden adam olmayacakmış elinize sağlık
Teşekkürler@Gökhan Bilgin epey emek harcamışsınız elinize sağlık
TeşekkürlerMaşallah, emeğinize sağlık. Güzel günlerde kullanın.
Teşekkürler
Keşke ama malesef zor denk geliyor bizim gibisi teşekkürlerKeşke herkes sizin kadar özen gösterse aracına. Kazasız belasız binmek nasip olsun.
TeşekkürlerHayırlı olsun.
Kazasız belasız kullanmak nasib olur inşallah.
Teşekkürler@Gökhan Bilgin eline koluna sağlık. Maşallah nazar değmesin. Artık güzel günlerde kullanmak nasip etsin.
Teşekkürler hocam severek yapınca hobiniz bu işler olunca güzel sonuçlar alınıyorvay beee ne detaycılar var dedırttınız hocam elınıze saglık kazasız belasız insallah
Teşekkürler hocam bende sevmiyorum folyo aslında ama bu ürün ppf diye geçen kendini yenileyen bir yapısı var ve asıl sebep farlara zımpara yapınca üzerindeki koruma tabakasını alıyorsunuz pasta yapınca parlar ama altı ay içinde sararmaya başlar , sararmayı önlemesi için mecburen yaptırdım yani[mention=594]Gökhan Bilgin[/mention] güzel olmuş güle güle kullanın, bu folyo işini birtek ben sevmiyorum sanırım, aracı aldığımın ertesi günü gidip söktürdüm, vakit olsa aynı gün söktürecektim ama akşam geç saatlere kalınca sabahı zor ettim.
/monthly_2019_12/0F66F4ED-8B30-4E99-BDCF-74AAEC5100E3.thumb.jpeg.e96d756a10fb8d3bcc1a8dbd1bdee464.jpeg