forzaGilles
Moderatör
- İsim
- Ali
- Araç
- Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic
Octavia nasıl gelir kaliteli midir gelince göreceğiz artık.,Skoda istedigi kadar güzel, kullanisli araba yapsin, sonucta kalitesi ortada, kendimizi kandirmayalim.
1 yil Yeti kullandim, birdaha skoda'nin yanindan gecmem, araba elimde kaliyordu, kalite ayrintida gizlidir, senin direksiyona, kaput pistonuna, kapidan cikan semsiyeye bakmani istiyorlar ki kalitesizligi görmiyesin.
Mavi taksiler var, Cogunda SuperB var, birara binin, sorun taksiciye nasil araba diye, verecegi cevap: Abi Passat kraldir!!! SuperB'lerin hepsi dökülüyor!!!
Bütcesi yetmiyene Skoda iyi bir alternatiftir, ama VW ile kiyaslamayin
Golf'ten inen birisi sakin ama sakin Skoda'ya bulasmasin, cicim aylari cabuk gecer
Golf’e gelirsek; yaklaşık 1,5-2 senedir (2016 temmuz sonrası) üretilen araçlarda çaldıkları malzemelerden bahsediyorum/defalarca bahsettim yazdım ettim., bunu inceden inceye yaptılar., arabayı sadece ulaşım aracı olarak gören normal bir vatandaşın anlayamacağı şekilde göze batmıcak şekilde yaptılar., bu bahsettiklerim sadece kaput pistonu, koltuk altı çekmece falan değil. Hem gözle görülebilecek yerlerde hem de sökmezsen gözün göremiyeceği yerlerde, sizin deyiminizle ayrıntılarda gizli olan bölgelerde de kaliteyi düşürdüler, A4 kağıdına 2 sayfa liste yapılacak kıvama geldi., 5 değil 10 değil..
Benzer şeyi bende yaşadım bindiğim mavi taksi passat ‘ın şöförüyle konuşmamızda aracın daha 6 aylık heryeri takur-tukur sesler içinde varacağım yere vardım., TR şartlarında vag gurubu araçlar Audi olsa yine dayanmaz., taksi plakam olsa yeni kanun gereği mavi taksi için araç yenileyecek olsam vag gurubu asla almazdım., megane falan belki..
Moderatör tarafında düzenlendi: