4 senelik kullanılmış lastik almak yerine petlas bakın daha iyi arada fiyat olarak uçurum olmaz.. 2. el çıkma lastik israftan başka bişey değil, nasıl kullanıldığı belli değil, nasıl saklandığı belli değil., lastiklerden biri zarar görür o zaman belki 1 adet çıkma alınabilir ama diğer türlü verilen paraya yazık..Arkadaşlar general kış lastiği nasıldır hangi markanın yan ürünü tavsiye eder misiniz sıfır değil ikinci el alacağım 16 üretim tarihli
General lastik markasını hiç duymadım ama, adı duyulmuş lastiklerde de 3-4 yıllık lastiklerden uzak durun. hatta 2. elden uzak durun sonuçta bizleri yola, yaşama bağlayan 4 lastik, 4 balata ve 4 fren diski. ama derseniz ki, bana bi seyahatlik lazım o zaman lastik bayilerine bir sorun derim. kiralık veren yerler var. satın alıp ta sonradan nerede saklayacağım derdi olmaz.Arkadaşlar general kış lastiği nasıldır hangi markanın yan ürünü tavsiye eder misiniz sıfır değil ikinci el alacağım 16 üretim tarihli
400 lira ücreti hocam4 senelik kullanılmış lastik almak yerine petlas bakın daha iyi arada fiyat olarak uçurum olmaz.. 2. el çıkma lastik israftan başka bişey değil, nasıl kullanıldığı belli değil, nasıl saklandığı belli değil., lastiklerden biri zarar görür o zaman belki 1 adet çıkma alınabilir ama diğer türlü verilen paraya yazık..
Anladım aslında 2 3 kışlık lazım banaGeneral lastik markasını hiç duymadım ama, adı duyulmuş lastiklerde de 3-4 yıllık lastiklerden uzak durun. hatta 2. elden uzak durun sonuçta bizleri yola, yaşama bağlayan 4 lastik, 4 balata ve 4 fren diski. ama derseniz ki, bana bi seyahatlik lazım o zaman lastik bayilerine bir sorun derim. kiralık veren yerler var. satın alıp ta sonradan nerede saklayacağım derdi olmaz.
Yaz lastiği lazım bana aslında yazlığı 17 kışlığı 16 kullanıyorum kışlığı sıfır almak istemedimmarkayı ilk defa duyuyorum belki iyidir birşey diyemem ama 16 üretim ben almazdım neredeyse 4 yıllık lastik ve kış lastiğinin özelliği hamurunun yumuşak olmasıdır, o lastiğin hamuru büyük ihtimal sertleşmiştir artık...
Hocam bence yeni alın, 2-3 yıl kullanacaksınız.Yaz lastiği lazım bana aslında yazlığı 17 kışlığı 16 kullanıyorum kışlığı sıfır almak istemedim
Hocam yazlık ne önerirsin 225 45 17Hocam bence yeni alın, 2-3 yıl kullanacaksınız.
ben contisport kullandım. gayet te memnundum. michelin pilot sport 4 veya 5, goodyear asymmetric 3 kullanan arkadaşlar da var. memnunlar fakat michelin çabuk eriyor.Hocam yazlık ne önerirsin 225 45 17
Çabuk erimesin ya 3-5 yıl götürsünben contisport kullandım. gayet te memnundum. michelin pilot sport 4 veya 5, goodyear asymmetric 3 kullanan arkadaşlar da var. memnunlar fakat michelin çabuk eriyor.
Conti derim ama, sakin kullanımda michlean bile 4 sene rahat gider. 40.000 kmÇabuk erimesin ya 3-5 yıl götürsün
Conti bakın., premium contact 6 güzel lastiktir., siz kışlık bakarken hangi ara konu yazlık lastiğe döndü çıkmacılara paranızı kaptırmayın..Hocam yazlık ne önerirsin 225 45 17