Abi her koşulda giderim, yeter ki lastiğim iyi olsun diyor.Conti bakın., premium contact 6 güzel lastiktir., siz kışlık bakarken hangi ara konu yazlık lastiğe döndü çıkmacılara paranızı kaptırmayın..
Abi her koşulda giderim, yeter ki lastiğim iyi olsun diyor.Conti bakın., premium contact 6 güzel lastiktir., siz kışlık bakarken hangi ara konu yazlık lastiğe döndü çıkmacılara paranızı kaptırmayın..
Hocam bana iki lastik türü de lazım şuan yazlıklar eridi dişleriConti bakın., premium contact 6 güzel lastiktir., siz kışlık bakarken hangi ara konu yazlık lastiğe döndü çıkmacılara paranızı kaptırmayın..
Kötü zamana denk geldi servis lastiklerin dişi bitmiş değiş dedi zaten bende hissetmeye başlamıştım patiye kalkıyor sürekli şuan 16 kışlık 17 yazlık ihtiyaç var ama kışlık ertelenecek gibiAbi her koşulda giderim, yeter ki lastiğim iyi olsun diyor.
abim kışlığı, kış süresince kullanıyorsan bence kışlık al, nisan-mayıs gibi de yazlık alırsınız. kaçanı kovalamak gibi bişey olacak.Kötü zamana denk geldi servis lastiklerin dişi bitmiş değiş dedi zaten bende hissetmeye başlamıştım patiye kalkıyor sürekli şuan 16 kışlık 17 yazlık ihtiyaç var ama kışlık ertelenecek gibi
Lastik arabanın ekonomi yapılacak ikinci parçasıdır ondan önce de canınız gelir, canınızı seviyorsanız adını duymadığınız hatta kullanılmış lastik takmayın derim.Türkiye şartlarında en uzun süre performans alınabilecek lastik bana göre 17 inç için good year f1, sürekli şehirler arası otoban, bölünmüş yol derseniz michelin, 2 yılda zaten 50bin yapıyorum değiştiririm derseniz conti, 4-5 yıl devam derseniz goodyear.Çabuk erimesin ya 3-5 yıl götürsün
Goodyear sert lastik konforsuz diye duymuştumLastik arabanın ekonomi yapılacak ikinci parçasıdır ondan önce de canınız gelir, canınızı seviyorsanız adını duymadığınız hatta kullanılmış lastik takmayın derim.Türkiye şartlarında en uzun süre performans alınabilecek lastik bana göre 17 inç için good year f1, sürekli şehirler arası otoban, bölünmüş yol derseniz michelin, 2 yılda zaten 50bin yapıyorum değiştiririm derseniz conti, 4-5 yıl devam derseniz goodyear.