Hocam cahilligime verin, plaka takılmış olması neyi gösterir?sıfır alacaksınız ama aracın 2. sahibi olacaksınız, ilana baktım, sanki bu araca daha önce plaka takılmış gibi.
Hocam cahilligime verin, plaka takılmış olması neyi gösterir?sıfır alacaksınız ama aracın 2. sahibi olacaksınız, ilana baktım, sanki bu araca daha önce plaka takılmış gibi.
kaç el değiştirdiğini.Hocam cahilligime verin, plaka takılmış olması neyi gösterir?
hocam bu arada cahillik olarak değil, sebebini merak olarak algılıyorum.Hocam cahilligime verin, plaka takılmış olması neyi gösterir?
Yok hocam cidden cahilim bu konularda.hocam bu arada cahillik olarak değil, sebebini merak olarak algılıyorum.
doğru bir uygulamadır. 1000 km'ye kadar sakin kullanım yapılması 3000 dev.dk yı geçmemesi gerekir. 1000 km sonrasında da kademeli olarak devri yükseltebilirsiniz 1500-1600 km den sonra da yüksek devirle sürmenizde herhangi bir sakınca yoktur. kullanım kılavuzuna interneten bakıp rodaj ı okursanız daha net bilgiye sahip olursunuz.Birde ekspere sokarız ama makineye bağlatıp yüksek devirlere çıkartmam aracı dedi, 0 arac oldugu icin yuksek devirlere cikmamasi lazim dedi. bu doğru bir şey mi?
yok yok... öğrenim kısmındasınız.Yok hocam cidden cahilim bu konularda.
Hocam beyaz ici bej 199, siyah ici bej 196 dedi en son. 1 tl bile düşmediler.@scelikkol kaça bırakıyorlar hocam en son bayide 193 diyorlardı en son