- İsim
- Mahmut
Poll Star hocam@AdanaDetailing siz bu konuda işin ustası biri olarak ne düşünüyorsunuz ne önerirsiniz.
Poll Star hocam@AdanaDetailing siz bu konuda işin ustası biri olarak ne düşünüyorsunuz ne önerirsiniz.
Dediğiniz doğrudur mutlaka hocam@Negatiwe hocam ıslak mendilin içindeki asidik yapı döşemede iz yapıyor. bide bebekler için olan mendil kullanırsanız içind pudrada oluyor ıslakken sıkıntı yok kururyunca rengarenk
Hocam alkantara hassas ve özel bir malzemedir. Onun içindir ki özel temizleme ürünleri geliştirilmiştir. Tercihlerin bu ürünlere yönelik olması daha doğru olacaktır. Koch chemie pol star gibi. Sizin kullandığınız ürün o an için işini yapmıştır ama ilerleyen dönemde belki koltukları yıprattığı için daha kolay deforme olma, yırtılma, sökülme gibi geri dönüşü olmayan ve üzecek sonuçlar ortaya çıkma durumu muhtemeldir.@tuncer_2632 kardeşim benim veniş koslanın koltuk temizleyici sıpreyi var onunla ben yaptım temiz bir bezle temizledim bol köpüklü yap korkma kesinlikle leke kalmaz ama güneşlinyada sıcak havalarda yapmanı tavsiye ederim
Ekli dosyayı görüntüle 25552