Kış şartlarında kış lastiği kullanmak iyi olacaktır elbette, Kendi düşünceme göre ve deneyimlerime göre Ülkemizde ki farklı marka ve üreticilerin KIŞ LASTİĞİ çeşitlerinde aralarında çok bir fark yaratanına rastlamadım. Ülkemiz 4 mevsim yaşanan bir coğrafi bölgede dolayısıyla ; ne finlandiya ne rusya gibi sürekli kar buzun olduğu , nede sürekli kuraklık gübneş ve yağmurun olduğu tropikal kuşak da nede afrika da değil. Dolayısıyla Ortaya Karışık Bir kışlastiği pazarlaması mevcut genelde. Düşünün tanesi 150 TL yede kış lastiği alınabiliyor tanesi 1150 tl ye de.... Aynı araçların marka modeli gibi fiyatlamalar var
3 Yıldır Alanya Antalya da yaşadığımdan Burada Kış lastiği hiç kullanılmıyor diyebilirim Hatta Birgün lazım oldu Konya ve Ankara ya şehirler arası yolculuk yapacaktım inanırmısınız Tüm lastik bayiilerinde KIŞ :Lastiği bulamadık hatta Aralık Ayında. Ama aynı durumları Bir Erzurum Bir Kars bir Ankara Kütahya veya Konya için söylemek mümkün değil. Demem o ki Yaşadığınız şehrin iklimine göre Kış Lastiği önemli ve Tercih ederken Çok Yüksek meblalar ödemeye gerek olmadığını Düşünüyorum. Herkese keyifli Forumlar Dilerim.