@ibrahim15 Led xenon diye birşey yoktur , hangi markayı takarsanız takın mercek olmadığı için güzel bir aydınlatma elde edilemez.
İdare etmemelisiniz., standart bir ampülün fiyatı 2 paket sigara parası anca eder., İnsanları rahatsız edeceğinize eski ampüllerinizi takmanız bile şuankinden daha iyi sonuç verir., herşey beyaz ışık değildir., bu sadece karşıdaki sürücüleri değil sizin için de riskler taşıyorevet ben hepisini led ile değiştirdim. sizin dediğiniz gibi çok göz alıyor. ancak şuan için yapacak bir şey yok. araca U LED far takana kadar bu şekilde idere edeceğim.
Philips Xtreme vision kullandım kısa bir süre ama pek memnun kalmadım. General electric kullanıyorum şu an, %130 olandan. Fiyatı nedeniyle tercih etmiştim, başarılı buluyorum.arkadaşlar h7 ampülü değişicem iki secenek var..ya night braker laser yada philips extreme vision düşünüyorum..laser yeni bir ürün..ışık renki 4000k civarı yanlız ışık akısı 1400lm de kalıyor extreme o civarsa..birde fiyatı iyi olan philips Vision Purple var..3 ürün arasındayım..ne yapmak önerirsinzi.
Evet 4-5 sene önce üretilen eski serisinde ömrü biraz kısaydı (yaklaşık 200-250 saat)., yeni sürümlerinde kullanım ömründe iyileştirme yapıldı (450 saat oldu).,@forzaGilles detaylı yorum için teşekkür ederim. Sanırım yorumda bahsetmiş olduğunuz ampul aşağıdaki linkde satın ampuldür. Yorumlara baktım. Genel olarak kullanıcılar ömrünün kısa olduğunu ve karşı taraftan gelen sürücülerden selektör yediklerinde bahsetmişler.
https://www.hepsiburada.com/philips-h7-x-treme-vision-2-li-ampul-seti-130-daha-fazla-isik-pm-otm011300
Birkaç sorum daha olacak. Sadece bunu alıp takmam yeterli olacak sanırım. Ekstra başka bir ampul almama gerek yok değil mi?
Daha önce philips vs. gibi tanınmış markaların sahtelerninde piyasada olduğunu okumuştum. Bu konuda bildiğiniz güvenilir bir satıcı var mı?
Far ayarını gelince açıkcası çevremde ampul taktırabileceğim veya ayarı yaptırabileceğim pek bir yer yok. (lokasyon-beylikdüzü) Sanırım herhangi bir tuningci işimi çözebilir yada yetkili servis bu konuda destek olabilir mi?
Çok soru sordum. Şimdiden teşekkürler.
Kesinlikle şiir gibi valla[mention=520]forzaGilles[/mention] yine şiir gibi bir cevap olmuş. Elinize sağlık. Cevap sonrası hiç gri alan kalmadı. Belirtmiş olduğunuz tedarikçi ile görüşeceğim. Operasyon sonrası before/after yaparım.