Hocam R line direksiyon orijinal hali ile de sportif bir direksiyon.@frknyldrm şu olayı keşke r line direksiyona yapabilseymişsin Furkan hocam
Teşekkürler hocam, sağolun.@frknyldrm hocam, efsane olmuş cidden. Beni de bilgilendirir misiniz rica etsem?
Teşekkür ederim Bülent Abi.
Gule gule kullan çok şık olmuşTeşekkür ederim Bülent Abi.
Sosyal medya paylaşımlarında, youtube video başlıklarında "şu kadar TL' lik x yaptırdık", "şunu yedik, bunu içtik" gibi herkese açık paylaşımlar artık midemi bulandırdığı için fiyat yazmak pek içime sinmiyor aslında ama madem çok soran oldu, faydası olması adına dediğiniz gibi buradan yazayım.
Ud Customworks Ünal Demir Usta'ya yaptırdım, maliyeti 2bin lira oldu.
@frknyldrm hayırlı olsun...Teşekkür ederim Bülent Abi.
Sosyal medya paylaşımlarında, youtube video başlıklarında "şu kadar TL' lik x yaptırdık", "şunu yedik, bunu içtik" gibi herkese açık paylaşımlar artık midemi bulandırdığı için fiyat yazmak pek içime sinmiyor aslında ama madem çok soran oldu, faydası olması adına dediğiniz gibi buradan yazayım.
Ud Customworks Ünal Demir Usta'ya yaptırdım, maliyeti 2bin lira oldu.
@HONEY üstad temmuz 2019 da bende düşünüyordum hatta bu başlığa yazmıştım sağlam işcilikleri var aracı satmayacaksan uzun zaman bineceksen ben tavsiye ederim...Gule gule kullan çok şık olmuş
Ama daha fazla detay bilgi alalim bilgimiz olsun
Mesela ne kadar surede yapıldı teslim edildi
Kullanimda iscilik de + ve - yönleri nasil
Bilgi bankası genislesin yaptirmayi dusunenler icin bilgi kaynağı olur
Teşekkür ederim abi, aracımın konusuna biraz daha detaylı yazmıştım.Gule gule kullan çok şık olmuş
Ama daha fazla detay bilgi alalim bilgimiz olsun
Mesela ne kadar surede yapıldı teslim edildi
Kullanimda iscilik de + ve - yönleri nasil
Bilgi bankası genislesin yaptirmayi dusunenler icin bilgi kaynağı olur
Teşekkürler abi, gerçekten içime sinen bir iş oldu.@frknyldrm hayırlı olsun...
@HONEY üstad temmuz 2019 da bende düşünüyordum hatta bu başlığa yazmıştım sağlam işcilikleri var aracı satmayacaksan uzun zaman bineceksen ben tavsiye ederim...
Ekli dosyayı görüntüle 35186
Ekli dosyayı görüntüle 35187
Ekli dosyayı görüntüle 35188
Ekli dosyayı görüntüle 35189