gokhan8585
Üye
Beyler eskisinde iz kalıyor diye değiştirdim yeni aldığımdada ince çizgi şeklinde iz kalıyor ne yapmam lazım ?
Takmadan hissettim bence kotu cikacak[emoji3] canın sağolsun
Aynen katılıyorum, Bosch sileceklerde 2 tip çeşit var,Ben geçen sene silecek sepetinden ön ve arkalar için bosh aerotwin sileceklerden aldım. 1 sene dolmadan silecekler pert oldu. Özellikle arka silecek çok kötü durumda.
Sileceksepetinde satılan ürünlerin parçaları modüler olduğu için %100 orijinal olmadığını düşünüyorum. Çin üretimi.
Ama https://www.otosilecek.com/ adresinde bulunan sileceklerden sipariş edeceğim. Göz atmanızı tavsiye ederim.
Bu sitede satılan swf'ler Fransa üretimi, Bosch ise Belçika üretimi.
gözünaydın hocam. Memnun kalacaksınSileceksepeti adamlar profesyonel paketleme yapmislar karton rulo
18.5 tl kargo dahil super fiyat isallah omru ve performansida iyi olur
Bosch aerotwin almistim onda bile silecek ucunda koruyucu yoktu rbw koruyucada koymus ucuna helal olsun
sağolasıngözünaydın hocam. Memnun kalacaksın
Öneriniz üzerine rbw arka silecek aldım şu an için memnunum bakalım ne kadar gidecek.arka silecek kullanmadım ama ön silecekler gayet iyi .
Hic bir sorun yok hocam[mention=11839]HONEY[/mention] hocam neden memnun kalmadınız nedir sıkıntısı ben de alacaktm