Savatage Uzman Üye Katılım 24 Mar 2018 Mesajlar 6,457 Tepkime puanı 11,631 Konum ankara İsim savatage 18 Ocak 2020 #46 @slck axeess ? de böyle bir kampanya yok ? göremedim ? size mesajla gelen kişiye özel bir durum mu ? link paylaşabilir misiniz ?
@slck axeess ? de böyle bir kampanya yok ? göremedim ? size mesajla gelen kişiye özel bir durum mu ? link paylaşabilir misiniz ?
slck Katılımcı Üye Katılım 17 Tem 2015 Mesajlar 1,337 Tepkime puanı 825 Konum Lüleburgaz İsim Selçuk Karavit 18 Ocak 2020 #47 Savatage dedi: [mention=255]slck[/mention] axeess ? de böyle bir kampanya yok ? göremedim ? size mesajla gelen kişiye özel bir durum mu ? link paylaşabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Hocam telefona msj geliyor bildirimler kampanyalar hakkında sonra kayit oluyoruz akbank direktten.Link falan yok hocam. Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Savatage dedi: [mention=255]slck[/mention] axeess ? de böyle bir kampanya yok ? göremedim ? size mesajla gelen kişiye özel bir durum mu ? link paylaşabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Hocam telefona msj geliyor bildirimler kampanyalar hakkında sonra kayit oluyoruz akbank direktten.Link falan yok hocam. Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi