Bilmiyordum hocam. Beğeniyordum o jantlarıda ama napalim artıksilvershadow dedi:@mcanerol
Değerli Hocam,
Maalesef Polo'nun jantları bizim bijon aralıklarından farklı olduğundan uymayacaktır.
Hocam benim naçizane önerim jantları hiç değiştirmeyin.Bence midlineplus jantları çok güzel.madem arabayı değiştşrme niyetiniz var paranızı kenara koyun arabayı yenilerken 1-2 opsiyon eklersiniz.yusuf dedi:@theGenius
O yüzden 5li 8bin kmde olan set daha cazip geliyor oda biraz fazla gibi. Biraz daha bekleyeyim bakalım neler olacak
Ah hocam kafama göre Durban bulsam 2.500 km'de 5li Dijonu versem sizeyusuf dedi:@theGenius
O yüzden 5li 8bin kmde olan set daha cazip geliyor oda biraz fazla gibi. Biraz daha bekleyeyim bakalım neler olacak
Dijonu pek beğenmiyorum onun için jant değişimine gitmem herhalde. 8DtheGenius dedi:Ah hocam kafama göre Durban bulsam 2.500 km'de 5li Dijonu versem size@theGenius
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yanlış bilmiyorsam oluyor hocam.Yunus Emre dedi:leon jantı oluyomuki golfe
Replika jant almam kolay kolay hocam. 18 de fazla zaten Bu ciğer mundarYunus Emre dedi: