Daha önce dynaudio kullanan birisi olarak iyi olduğunu kabul ediyorum fakat O para etmeyeceğini düşünüyorum. Kaliteli anfi ve hoparlör değişimi ile 5000 tl bandına çok iyisini yapabilirsiniz. Hemde daha kolaya. Daha az sök tak ile.
Aynen Dynoaudio sonradan retrofit için pahalı kaçar ama opsiyon olarak alınırsa uyguna geliyor..Dynaudio dinledim. 10 bin+ likbir farkı yok. Tabiki normal ses sisteminden daha kaliteli fakat o para verilince kaliteli bir ses sistemi ( Hertz, steg vs) yapılır. Bide yalıtımda yapılır o paraya dahil, dynaudio yalan olur.
Aynen bu işte yalıtımda çok önemli ben standart ses sistemine bile yaptırmak istiyorum çok açınca sağdan soldan titreme oluyorDynaudio dinledim. 10 bin+ likbir farkı yok. Tabiki normal ses sisteminden daha kaliteli fakat o para verilince kaliteli bir ses sistemi ( Hertz, steg vs) yapılır. Bide yalıtımda yapılır o paraya dahil, dynaudio yalan olur.
Yanniii mantıklı karar bu olmalı zaten!Yorumlarınız için teşekkürler, Türkiyeden almayacağım kesinleşti Yurt dışında 600 euroya buldum bir tane eğer onu alırda yaparsam buradan paylaşırım