en sonunda vericem durbanı alıcam bından gidermi benim gti çakması aracıma...Jurva deyince kırmızısız olmaz @Negatiwe
en sonunda vericem durbanı alıcam bından gidermi benim gti çakması aracıma...Jurva deyince kırmızısız olmaz @Negatiwe
Aynen Serdar abi, yeni fotoğraflar gelirse yine paylaşırız inşallah.Beğeniler akıyordu maşallah, Saygılar Ahmet hocam : )
Metin abi yandan fotoğraf varsa gönder küçük bir photoshop çalışması yapalım uyuyor mu uymuyor mu diyeen sonunda vericem durbanı alıcam bından gidermi benim gti çakması aracıma...
@AhmetCakmak buyrunAynen Serdar abi, yeni fotoğraflar gelirse yine paylaşırız inşallah.
Metin abi yandan fotoğraf varsa gönder küçük bir photoshop çalışması yapalım uyuyor mu uymuyor mu diye
Jurvaları takacağım günü iple çekiyorum. Aldık lastik jant yay depoda duruyor. Onlar bana ben onlara bakıyorum. Bazende bu beyaz aracınızın resmine bakıp mutlu oluyorum
Kardeş yanlış anlama ve kusura bakma canım arabayı çok kötü gösteriyor. Durbanları verip niye bunu almış ki.@frknyldrm nasıl duruyor 18 talledega mat siyah ama boyası kötü durumda
Ekli dosyayı görüntüle 25902