Halojen fara uygulanan xenon ya da led olsun hepsi karşı tarafı rahatsız eder ışık dağılır her iki tarafı üzer maalesefaracımda bir önceki sahibi orjinal farlarını çıkartıp yerine bu beyaz ampullerden takmış...ben aracı ilk gördüğümde xenon var diye sevinmiştim, tabi hevesim kursağımda kaldı...Yolda akşam giderken hemen hemen tüm araçlar selektör yapıyordu, bir arkadaşım da "abi farlar gözümü mahvetti" demesinden sonra aracımı kontrol ettirdim, orjinal xenon falan değil...muayaneden de geçmiyor denince servise gittim, hem sisler hem orjinal halojenleri taktılar...maliyet: 90 tl işçilik, 660 tl parçalar...750 tl girdi durduk yere
Çok uzun yol yapanlar özellikle kışın gece / yağmurlu havalarda seyahat ediyorsanız en doğru kararı vermişsiniz hocam@HONEY İşte bülent hocam, hem orjinalini bozmuş, hem merceksiz, hem 2 ay sonra muayenesi var....ben çok uzun yol yapan biriyim, önümdeki ve karşımdan geleni rahatsız etmemeye gayret ederim...bu yüzden mecbur değişiklik yaptım...19000 de bi araç olunca da işin gerçeği sanayiye girmek istemedim, servise götürdüm, orada da çıkan fatura bu işte...ayrıca Bülent bey, mercekli de olsa sonradan yapılan xenon dönüşümlerine muayanede yine onay vermiyorlar diye biliyorum, yani illa fabrika çıkışı olmalıymış. Bu konuda bilginiz var mı ya da bilen biri varsa bizi aydınlatsa seviniriz
Aynen bizimki zorunlu değişim@HONEY Sanırım ben söylemiştim size bu konuyu daha öncesinde hangisi olursa olsun xenon kadar güzel olmuyor
Forumda ustadların bir önerisi olabilir iyi bir halojen ampül ile belki çözebilirsinizyalnız ben halojende de yagmurda hıc memnun degılım. benım arac golf 7.5 comfort fakat yagmurda sıyah asfaltta hıc bır sey goremıyorum nerdeyse.
Evet aynalarda kayar led var muaynede herhangi bir sorun cikartmadilar led farlar dahil sorunsuz gecti[mention=11839]HONEY[/mention] hocam aynalarda kayar led varmı? Varsa muayenede bu kayar LED’ler için ( farkardaki dahil) problem çıkardılar mu?