Orjinal alarm takılıyor, alarm buzzer , ic denetim sensörü ve kablo tesisatı@Ömer Kahraman sonradan orjinal takılan alarm görmedim hiç sonradan meta takıyorlar genelde diye duymuştum. yanlışsam düzeltin
Yapılabilir sadece tuş ve tesisatı lazım@forjust1day b sütunundaki aktif etme tuşunu da yapıyorlar mı hocam?
Keşke bilmediğiniz şeyler hakkında bu kadar rahat yorum yapmasanız. Biraz araştırıp yorum yapsanız insanlarada yanlış bilgi vermezsiniz .@metinkar Hocam yetkili servisin taktığı meta alarm dır. en iyisi de o araç içi sensörüde takılıyor. yani aracın içinde hareket algılarsa öter araç darbe alırsa öter biri camı kırarsa öter.
@Ömer Kahraman orjinali metadır. tüm dünyada VW araçlara meta takarlar çünkü aracın beyniyle adaptasyonludur. formdaki arkadaş sadece buzzer satıyor darbe sensörü v.s. bir şey yok içinde sadece düdük yani.
Ben 2 ay önce serviste taktıracaktım bana 1550 tl fiyat çıkardılar garantili aklınızda olsun. benim tavsiyem meta taktırmak. Aracın beyniyle doğru orantılı çalışıyor. kodlamasını da yapıyorlar.
@Ömer Kahraman bu sistem orjinal sistem değilmiTRY 509.53 5% İndirim | Araba Güvenlik Ultrasonik Iç Izleme alarm sireni hoparlör boynuz 5Q0 951 177 5Q0951177 VW Golf 7 IÇIN MK7 MQB ARABALAR
https://s.click.aliexpress.com/e/AhriQDuLt
İç mekan sensörü ve kablo tesisatı.
Ayrıca siren ve kablo tesisatını da alacaksınız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi