muhammedfatih
Üye
@forjust1day Hocam medya üzerinden hangi menüden, nasıl açıyoruz.Hiç dikkat etmedim.Öyle birşey varmı?
aracınızda iç denetim sensörlü alarm sistemi var mı ? mediada araç ayarları kilitleme bölümünde olmalı .@forjust1day Hocam medya üzerinden hangi menüden, nasıl açıyoruz.Hiç dikkat etmedim.Öyle birşey varmı?
Hocam üsttede belirttim zaten arabanın jantlarını çıkartıcak kadar bir eğim olduğunda alarmı ötüyor çünkü eğim sensörü mevcut . Far hırsızlığına gelince leounun farını 8-10 saniyede çalıyorlar . Alarm ötse biri biri duysa camdan veya balkondan baksa zaten çalmış olucaklar .Ne bmwde ne volkswagende fabrika çıkışlı darbe sensörü yoktur . Darbe sensörü kadar kullanışsız ve gereksiz bir donanımda yoktur . Aracınıza kedi çıkar öter aracınıza biri yaslanır öter
@mbonat şuan aynı yada farklı marka araçların farlarını çalıyorlar geçen ay şirket aracının dört lastiğini çaldılar altına taş koyarak burada darbe sensörünün önemi yokmu
Metin abi aliexpressten parcalari siparis et Ender Elektronik montaji yapsınfarklı bir yardım bulamayınca meta alarmda karar kıldım ender elektronikte yaptıracağım başka tanıdığı olan var ise marka yada cihaz bilgilendirebilir mi.
@forjust1day tuna öyle yapabilirdim ama vaktim yok şehir dışına çıkıcam oğlum da bitirelim dedi bende meta alarm için siparişi verdim 10 ocakta montaj olacak...Metin abi aliexpressten parcalari siparis et Ender Elektronik montaji yapsın
Hocam bu özellik 7 de yok mu?Golf 7.5 icin gerek yok media üzerinden açılıp kapanıyor
Sanırım 7.5 bcm ile gelen ekstra birsey ayni kanal kodlamasina bakmak gerekliHocam bu özellik 7 de yok mu?
Ben sonu 172 olan parçayı kullanmıştım.177 için denemedim deneyen arkadaşlar yorum yapacaktır.Arkadaşlar merhaba, yeni konu açmayayım dedim. 2016 golf 7 aracima orijinal buzzer ve ic denetim sensoru takmak istiyorum. Bir kaç model sensor bulunuyor. 5q0951177 numarali sensoru mu almam gerekiyor?
ayrica kolonda bulunan tuşu takmadan medya unitesinden yonetim yapabilir miyim? (Golf 7 oldugu icin bcm farki var. Destekler mi bilemedim.)