Mesela ben aracın elektrikli olmasını, suv olmasını çok yerinde bir tercih olduğunu düşünüyorum. Çünkü benzinli araç zaten piyasada olan bol seçeneği olan birşey. Elektriğe ilgide ortada zaten. Bu tercih bu aracı sattırır.
Elektrikli olması konusuna ben de katılıyorum fakat bu konuda hiçbir altyapı çalışması olduğunu hatırlamıyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
SUV olması konusuna kesinlikle katılmıyorum çünkü halk için ulaşılabilir değil çünkü maliyeti artacak, dolayısıyla pahalı olacak; ayrıca yine halk için kullanışlı bir segment değil. Lükse ne gerek var, milletin çoğunluğunun ulaşabileceği, diğer markalara göre ayağını yerden kesebileceği daha ekonomik bir tasarım olsaydı keşke. Pahalı araç alabilen istediği aracı zaten alıyor. Ekonomik fiyat, segment ve altyapı örneği için bakınız Tesla.
Detaylar paylaşıldıkça umarım ben yanılırım ve siz haklı çıkarsınız. Zaten az kaldı...
Kimin hangi duygularla yazdığı o kadar belli ki. Herkes bunu anlayabiliyor. Kimse salak değil.
Atılan olumlu bir adımdan, gösterilen bir çabadan rahatsız olanlar var. Demagojiyle laf salatasıyla alakasız argümanlarla bok atıyorlar. Sebebi de iktidar partisine ölümüne düşman olmaları. Yeter ki iktidar partisi zarar görsün her şeyde çuvallayalım kafasındalar. Gerçekten yazık.
Ulan ülkede olumlu bir şey oldu mu hepimiz bundan fayda göreceğiz. Bu ülke hepimizin, bu vatan hepimizin. Bak hızlı tren yapıldı, trene binerken kimse kime oy attın diye sormuyor. Değiştirin şu dinazor beyinleri, gidin tedavi filan olun.
Muhalefet partisinin adı ne olursa olsun, dünya görüşü ne olursa olsun, sağ olsun sol olsun eğer altı boş, yıllardır ötelenen bir projeyle geliyorsa tabii ki tedirgin ve sorgulayan bir şekilde yaklaşacağız. Tekrar ediyorum, bu memleketin halkının çarçur edecek bir kuruş lüksü yok.
Hızlı tren mi
))) sizin dünya üzerindeki hızlı trenlerin ortalama hızından ya da memlekette sürekli gerçekleşen tren kazalarından ve bu tren kazalarında ölen insanların yakınlarının karşılarında bir muhatap bulamadıklarından haberiniz yok belli ki...
Yerli otomobil konusundan bağımsız olarak, umarım günün birinde yanlışa "yanlış" diyebileceğiniz objektiflikten nasibinizi alırsınız. "Dinazor beyin, tedavi" falan demişsiniz, terbiyenizi takının. Duygu vs demişsiniz ama sizin hangi duyguyla yazdığınız profil resminizden daha da belli
Birbirimizi ne anlayacağız ne değiştireceğiz. Bu yüzden bu konuya bu bağlamda daha fazla dahil olmak istemiyorum. Sadece şunu tekrar belirteyim, yerli aracı bu memleketin ve halkın iyiliğini isteyen herkes gibi istiyoruz; fakat ortada bir eksiklik, bir yanlışlık varsa eleştiri olacak. Eleştiri olmadan gelişim olmaz. Siz de bunu anlayıp kabul edin.
Yönetim kim olursa olsun halk devlet için yok, devlet halk için var.