Aracınızda bahsettiğiniz sayaç 3 farklı veriyi gösterir.Hazır bu konu acılmısken birsey sormak ıstıyorum araclarda km sayacı var bırde sag tarafta anlık ilerliyen ve bızım sıfırladıgımız sayac bnm bı kac kez basıma geldı ama pek onemsemedım dun yıne oldu anlık km 415 ıdı aracla sabah ıse geldım aksam işten cıktım aracımı calıstırdım 54 e dusmustu neden acaba????? Yardımcı olurmusunuz
Kilometre sayacının sağında anlık km dediğiniz "0.0" tuşuna bastığınızda zaman sıfırlanan "trip" verisinden bahsediyorsanız , "0.0" tuşuna basmadığınız sürece saymaya devam etmesi gerekir diye düşünüyorum.Hazır bu konu acılmısken birsey sormak ıstıyorum araclarda km sayacı var bırde sag tarafta anlık ilerliyen ve bızım sıfırladıgımız sayac bnm bı kac kez basıma geldı ama pek onemsemedım dun yıne oldu anlık km 415 ıdı aracla sabah ıse geldım aksam işten cıktım aracımı calıstırdım 54 e dusmustu neden acaba????? Yardımcı olurmusunuz
Saat 20:22
10 uzerinden 7 veriyorum hocamikiledik bugün
/monthly_2020_07/3FA25A8C-3692-409F-A911-3F2EED04BA37.thumb.jpeg.0c79b33ce5ae0fdd8d06bafb18803d48.jpeg
hızı beceremedim,10 uzerinden 7 veriyorum hocam
Hiz olmamis
Saat olmamış
Trip olmamış
Hava derecesi de olmamışhava dereceyi tuttursaydin 11 puan verirdim