Tapatalk malesef kullanışsız hocam. Önceden aylık ücret ödediğimiz mobil uygulamalarımız da vardı ama kullanışsız olduğu için iptal etmiştik.Ben fotoları göremiyorum çatlak garip bir ikon görünüyor tapatalkta
Venus Z10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android'te görünmüyor ios ta görünüyor.
Hocam site mobilde stabil sayılır, fakat telefonu dikey tuttuğumuzda yeni rank sistemleri görünmüyor, yatay çevirdiğimizde görünüyor. Bu sistemin yaptığı birşey mi yoksa siz mi ayarladınız.Tapatalk malesef kullanışsız hocam. Önceden aylık ücret ödediğimiz mobil uygulamalarımız da vardı ama kullanışsız olduğu için iptal etmiştik.
Dikeyde fazla yer kaplamaması için o şekilde hocam. Olmazsa rankları gösteririz yatayda da. Küçük bir test yapıp yayınlarım yeniden. Teşekkürler öneri için.Hocam site mobilde stabil sayılır, fakat telefonu dikey tuttuğumuzda yeni rank sistemleri görünmüyor, yatay çevirdiğimizde görünüyor. Bu sistemin yaptığı birşey mi yoksa siz mi ayarladınız.
Yanlış anlattım sanırım, yatayda görünüyor, dikey pozisyonda görünmüyor demek istedim.Dikeyde fazla yer kaplamaması için o şekilde hocam. Olmazsa rankları gösteririz yatayda da. Küçük bir test yapıp yayınlarım yeniden. Teşekkürler öneri için.
Kusura bakmayın ben yanlış yazmışım. Dikey olanda da gösterebiliriz yazacaktım.Yanlış anlattım sanırım, yatayda görünüyor, dikey pozisyonda görünmüyor demek istedim.
ilk bakımı yapıldı o zaman