Kilometreleri görelim 👍

Made in Deutschland herhangi bir VW dizelin 500k km devirmemesi kulağa garip geliyor zaten. 1.9 PD'ler, EA288 2.0'lar, manuel 1.6'lar. Düzgün bakıldıkça ölümsüzler.

450-500 bin km elveda demek icin iyi bir km

Şahsen ben ilk rektefiyeyi gerektirecek 550-600 km lerden önce araca talip olacak birine aracı şutlamayı tercih ederim (yada hurda yasası falan ???)

Bu asamadan sonra aracın çıkabilecek her türlü sorunuyla o ugraşsın (zaten bu km ye göre , ilerde yapacağı masraflara göre fiyat biçip aracı öyle alacak)

"Düzgün bakıldıkça ölümsüzler"

Bir gün ölecek tabi

Bir laf vardır

Ölüyü fazla yıkamayacaksın ; Hortlar !

Son düzenleme:

211.000km selam 2 ayda 6bin km yaptım kafami yerden yere vurasim geliyor 3 ay arabaya binmeyeceğim motorla gezecegim 😔

Yağmur yağınca ıslanıyoruz ya sıkıntı bı durum
heee motor dan dolayı 😀😀 bende diyorum ne alaka valla bi eylüle kadar yagmur zor bizim antepte ondan sonra da zaten km dengelenmiş olur ah ah şu kız işleri iki gün için 3bin kilometre yazdırdık

heee motor dan dolayı 😀😀 bende diyorum ne alaka valla bi eylüle kadar yagmur zor bizim antepte ondan sonra da zaten km dengelenmiş olur ah ah şu kız işleri iki gün için 3bin kilometre yazdırdık
Yapacak bişi yok hayırlı olsun

Model: 2004 Golf 5 FSİ 🧿
KM: 2252,292
Araç yaşlarına baktığım zaman maşallah gençlerin KM yerinde duramıyor anlaşılan :)

IMG_9483.jpgIMG_9486.jpg

Geri