@sergentunc Bu konuyu acma sebebim biraz dalga gecmekti DOD fiyatlariyla, bu fiyatlari ciddiye almayin, birde bazi arkadaslar degerinin cok cok altinda satti ve hala satiyor, onlara uyari olsun diye.
Kar ettigimizi zannediyoruz, 100 bine aldim, bir sene sonra 120 bine sattim, %20 kar ettim deriz ama bayiye gidip yeni arabanin 140 bin lira oldugunu gördügümüzde kar mi ettik, yoksa tükettik mi? Son tüketici istisnai durumlar haric arabadan kar etmez, bu Tükiyede de böyle avrupada da.
Birbirimize baka baka fiyat yükseltiyoruz ama alan varmi? Kendimiz calip kendimiz söylüyoruz
Suan benim araba satilik, 180 bin veren yok, 160 bin bile veren yok. DOD'a göre degeri 185 bin lira ama piyasada öyle degil, DOD 145 bin teklif etti Arteon takasi icin, satsam 155 bin lira gideri var. Sizinkisini satiliga koyun isterseniz piyasasini görmek icin.
193500 Golfe veriyorsunuz ama yeni kasa Mercedes A benzinli otomatik 220 bin liraya veriyordu bayiler kasim ayinda, bu fiyattan kar etmek üzgünüm ama mümkün degil