Hayırlı olsun hocam aracınız merakla izlenimlerinizi ve fotoğrafları bekliyoruzbugun araci teslim aldim. uzerinde shark anten denen zimbirtidan da var. onun default ta gelmesi cok hosuma gitti. ucuzda olsa para verip alicaktim. beni o dertten kurtardilar. krom egzos ucu alicam simdi. herkese selamlar sevgiler+saygilar. yanimda olup her sorumu cevapladiginiz bilgi verdiginiz icin herkese tekrar tesekkur ederim
Hocam aracınız hayırlı uğurlu olsun, ağız tadıyla binersiniz inşallah.bugun araci teslim aldim. uzerinde shark anten denen zimbirtidan da var. onun default ta gelmesi cok hosuma gitti. ucuzda olsa para verip alicaktim. beni o dertten kurtardilar. krom egzos ucu alicam simdi. herkese selamlar sevgiler+saygilar. yanimda olup her sorumu cevapladiginiz bilgi verdiginiz icin herkese tekrar tesekkur ederim
mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin.
hocam rodaj demek, başlangıç ve ara sıcak demek. D ye alin, 3500 deviri geçmede n ne kadar hiza çıkabilirseniz çıkın. ilk 1500 km yaninizdan basıp gidenlerle ilgilenmeyin. ben size 1 ay sonra gösteririm 150 actyi deyip müziğinizi açın@magic
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. ortalama kaç km ile vınlamalıyım ? Rodaj durumu benim kafayı karıştırıyor.