Müthiş güzellikte bir telkin olmuş...hocam rodaj demek, başlangıç ve ara sıcak demek. D ye alin, 3500 deviri geçmede n ne kadar hiza çıkabilirseniz çıkın. ilk 1500 km yaninizdan basıp gidenlerle ilgilenmeyin. ben size 1 ay sonra gösteririm 150 actyi deyip müziğinizi açın
rodaj tam olarak bu
Değerli Hocam;bugun araci teslim aldim. uzerinde shark anten denen zimbirtidan da var. onun default ta gelmesi cok hosuma gitti. ucuzda olsa para verip alicaktim. beni o dertten kurtardilar. krom egzos ucu alicam simdi. herkese selamlar sevgiler+saygilar. yanimda olup her sorumu cevapladiginiz bilgi verdiginiz icin herkese tekrar tesekkur ederim
mobil cihazdan tapatalk ile gonderildi..yazim yanlisi icin kusura bakmayin.
@jajajaBu aldığınız kararla ilgili kendinize aracınızı bindiğiniz sürece hak verip doğru karar vermişim dedirteceğine sonuna kadar inanıyorum.
Benim de param olsa alacağım platonik olarak bağlı olduğum makinedir kendileri..
Yanıyordur şimdi o farlar koltuklar
evet hocam iyi ki 150 ps almışım. gerçekten çok tatlı bir his ayağınızın altında süper bir güç var ve bunu hissediyorsunuz, biliyorsunuz bastığınızda neler olabileceğini.